kayradinaryus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-07-2025
12:25 AM
(Last edited
02-07-2025
12:37 AM
by
Lacivert
) in
Benim bu saatten çektiğim nedir ya?
Neredeyse hiçbir sensörü açık değil ama şarjı 24 saat bile gitmiyor. Bu sebeple garantiye yolladım. Batarya değiştirdiler yine aynı sorun devam ediyor. 10 dakikada %3 şarj gidiyor.
Samsungun web sitesinde AOD kapalıyken 30 saate kadar diyor. AOD kapalı güç tasarrufu açık neredeyse hiçbir sensörü açık değil ve 18 19 saat dayanıyor. (Yani normal saat gibi kullanıyorum neredeyse)
Samsungun sitesinde pil 425mah pil yazıyor ama saatin pil ayarına girince 300mah yazıyor. Bu normal mi? Eğer kullananlar varsa bana pil kısmının fotoğrafını atabilir mi?
11 Comments
- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »
Motun
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2025 12:42 AM (Last edited 02-07-2025 12:43 AM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Tavsiyem sensörleri vs. Kapatmayın
Lüzumsuz gördüğünüz varsa aod nfc wifi senkr bağlantı tarzı şeyleri kapatın bluetooth ile telefondan bağlanın.
Çünkü pil performansı bu tarz cihazlarda bütün ayarlar kapansada genelde aynı kalır değişmez.
Lüzumsuz gördüğünüz varsa aod nfc wifi senkr bağlantı tarzı şeyleri kapatın bluetooth ile telefondan bağlanın.
Çünkü pil performansı bu tarz cihazlarda bütün ayarlar kapansada genelde aynı kalır değişmez.
kayradinaryus
Active Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-07-2025 12:50 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Wifi Nfc zaten hiç açmıyorum, AOD kapalı ve sürekli güç tasarrufunda kullanıyorum

- « Previous
-
- 1
- 2
- Next »