cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Tüketici Hakem Heyeti Sürecim😃

(Topic created on: 10-07-2024 07:55 PM)
168 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Herkese merhaba. Galaxy Buds3 Pro sorunlarımdan dolayı servise bıraktığımı, 1 kere değiştiğini ve kutudan fabrika hatalı kulaklık çıktığını, Samsung Türkiye'nin bu sorunları kullanıma engel görmemesinden ve Tüketici Hakem Heyetine Başvurumu sağladığımdan bahsetmiştim. Tüketici Hakem Heyetine başvurduğum gün Samsung Türkiye'den savunması istendi. Ne hikmetse Samsung Türkiye bundan 1 hafta sonra beni arayıp kulaklıklarınızı değiştirmek istiyoruz dedi. Ben de bu taleplerini reddettim. Ben sırf değişsinler diye kaç tane telefon konuşması yapıp(kaç kere servise ulaşmaya çalışıp, çözüm merkezindeki bir sürü kişiye yaşadıklarımı anlatıp) servislerde süründüm. Yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Şimdi şikayetime dönüş yapıp "Tüketici Hakem Heyeti uzun sürer, biz sizin kulaklıklarınızı değiştirmek istiyoruz" dediler. Madem değiştirmek istiyorsunuz neden beni daha önce süründürdünüz? Her kullanıcı gibi kulaklığımı sorunsuz kullanmak istedim. Samsung bunu reddetti. Şimdi ben reddediyorum ve Tüketici Hakem Heyetinin sonuçlanmasını bekliyorum. Hakkım olanı umarım alırım. Teşekkürler😃 

image

12 Comments
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Helal olsun vallahi acaba Türkçe Galaxy AI içinde böyle reklam yaptılar telefonu aldık ama Türkçe yokmuş desek Türkçe'yi getirirler mi? 😃 Hocam siz eliniz değmişken yapsanız olmaz mı? 😂
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef reklamlarında Türkçe desteklediğine dair bir yazı yok. Hatta onlar da dil desteğinin sınırlı olduğunu videoda küçük bir not şeklinde ya alttan kaydırıyorlar ya da açıklamaya yazıyorlar. Yoksa kullanıcıyı yanıltmaktan belki açılabilir. Ancak bu Türkçe dil desteğinin getirilmesi adına değil de belki bir tazminat alınması adına olabilir😃 Bunun için THH Samsung'tan böyle bir talepte bulunamaz:)
Şokella
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
🫠 Bak o kötü olmuş işte. Bilgilendirme için sağol bu arada bilmiyordum. Umarım hakkını alırsın mahkeme ile.
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ne demek rica ederim😊
Giyilebilir Cihazlar
Nedir bu ebru elektronik ve müşteri hizmetlerinden çektiğin 😂 😂
Hakkında hayırlısı olsun Toprak 😊
Topraks9plus
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Gerçekten😂 Sağ olasın inşallah🙏
Anonymous