cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Galaxy Buds 3 Pro Sol Kulaklık Şarj Olmuyor

(Topic created on: 04-02-2025 09:24 AM)
165 Views
frknern_S23
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Selamlar. Daha önce sorun yoktu ama Sol kulaklık kutuda Şarj olmuyor. Sag kulaklık Şarj oluyor kutu içinde ama Sol 1 gündür olmuyor? Kulaklığı hiç düşürmedim de sorun neyden kaynaklanıyor? Siz de bu sorunu yaşadınız mı çözümü nedir?

8 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Sol kulaklıklarda kronik bir sıkıntı olduğu ile ilgili birçok şikayet var. Servis değişim yapıyormuş. Servise başvurun.
frknern_S23
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklığın faturasını bulamadım. Servis için bu faturayı isterler mi yoksa garanti belgesi yeterli olur mu?
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Fatura ya da garanti belgesi **bleep** etmez. Samsung desteğe sorununuzu yazın, bulunduğunuz, sizi yönlendirecekler. Bulunduğunuz şehirde servisin bulunup bulunmadığı ile ilgili olarak size ayrıntılı bilgi ve kargo için kod paylaşacaklar.
0 Likes
frknern_S23
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tamamdır teşekkür ederim
Giyilebilir Cihazlar
Benimki de olmuyordu hocam bu yüzden post açtım. Şimdi çözümü yazayım
Kulaklığı boşluğa sokuyoruz ya, işte oraya sadece şarj olan kısmın ucunu sokup yukarıdan sert bırakın. Renk kırmızıya dönmeli.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef kronik sorunu
0 Likes
strangers
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Kanka eğer servise vaktin yoksa sol kulaklığı kutuya koyduğunda kulaklığı tepesinden yani başından aşağıya ittir kutuda kırmızı renk yanarsa şarj oluyordur ama fazla kuvvet uygulama soketi zarar verir hafifçe kibarca ittir bendede var öyle hallediyorum bi yerden sonra alışıyorsun daha pratik yöntemi ise kutuda yerine sabitle sonra mıknatıs kulaklığı çekip çıkıt diye ses çıkarsın öyle de şarj oluyor ama kırmızı noktaya dikkat et o yanarsa şarj olur
0 Likes
S22-901E
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Buds FE'de de aynı sorunu yaşıyorum
0 Likes