cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Servisin arızayı gidermemesi

(Topic created on: 06-01-2025 06:03 PM)
188 Views
Maremelows
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Samsung Galaxy Buds 3 Pro kulaklığımı 28 Mayıs Çarşamba günü İstanbul Bakırköy'deki MTA Elektronik yetkili servisine götürdüm. Servise konu olan şikayetlerim, eklediğim fotoğraftaki servis fişinde de yazılıyor. O gün yoğunluktan dolayı bugüne yetişemeyeceklerini söyledikleri için ertesi gün, Perşembe günü moto kurye ile geldi. Fakat kulaklığı aldığımda, şikayete konu olan sıkıntılarımın çözülmediğini gördüm. Kulaklığa hiçbir şekilde bağlanamıyorum (Bluetooth cihaz listesinde bile görünmüyor). Tuşuna basılı tutup yeniden başlatmak istediğimde hiçbir etkileşim olmuyor. Yani anlayacağınız, kulaklık değişmesi gerekirken sanki eski kulaklığım geri gelmiş. Ayrıca, kulaklık değişiyor ise neden kapalı kutu yerine açık bir şekilde gönderildi, anlamış değilim. Eklediğim diğer fotoğrafta; şarja takıp doldurdum, ışıkları da yanıyor. Ama hiçbir çözüm yok. Geçen sene Eylül ve Ekim aylarında birer ay arayla iki defa eski telefonumu götürmüştüm. İkisinde de sorunu çözmeden verdiler. Ben de garanti süresi dolunca artık veremedim. Yeni telefon almak durumunda kalmıştım. Samsung bu yetkili servislerini neden denetlemiyor?

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Maremelows,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
9 Comments
Giyilebilir Cihazlar
Tek çözüm tüketici hakları
Maremelows
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Onunla da uğraşmak istemiyorum.Keşke kimse uğraşmak zorunda da kalmasa.
XASQUEL
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
İstanbuldaki yetkili servisler kötü diyorlar ankaradakiler iyiymiş
0 Likes
grolbec
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Yetkili servislerin denetlenmesi lazım hiçbir şekilde çözüm olmuyorlar çok zor
0 Likes
Maremelows
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu ülkede ne denetleniyor ki bu denetlensin !
0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Thhyw başvurun
0 Likes
HsCobra
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Kulaklıktan sorunu hariç ses kalitesi falan memnunöusunuz
0 Likes
Maremelows
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet ses kalitesinden memnunum.
0 Likes
Solution
Lacivert
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba Maremelows,

Doğrudan Mesaj ile iletişim bilgilerinizi bize iletebilirseniz, konuyu detaylı olarak inceleyip, size yardımcı olmak isteriz.

Teşekkürler.
MOD
0 Likes