cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Pro Sol Kulakta Gürültü Engelleme Modunda Kar Fırtınası Sesi

(Topic created on: 05-03-2025 08:17 PM)
88 Views
oktayovic
Active Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds 3 Pro model kulaklığımı sol kulaklıktan az ses gelme problemiyle yetkili teknik servise götürdüm. Temizlik yapıldı, kulak kiri birikimi olduğu söylendi ve sorun çözüldü. Ses kalitesi gerçekten artmıştı. 

Servisten çıktıktan 5 dakika sonra kulaklıklar kulağımda takılı ve ANC modu açıkken sol kulaklıktan çıt diye bir ses geldi ve sol kulaklık aktif gürültü önleme modunda kar fırtınası gibi bir ses yapmaya başladı.

Kar fırtınası sesi telefonla bağlantı olmadan sadece ANC açıldığında da sol kulaklıktan duyulabiliyor. ANC kapalı modda kar fırtınası sesi olmuyor.

Cihaz sıfırlandı, bluetooth ayarları yeniden yapıldı fakat sorun çözülmedi. Cihazı yetkili teknik servise tekrar verdim. Sizce sorun yetkili teknik servisin yaptığı temizlik kaynaklı mı? Ve çözülebilir bir problem mi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TRAtaberk
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds eardbuds tarzı kulaklıkların,tamiri çok zor oluyor,genelde değişim yapıyorlar,servis size ürünü temizleyip geri vermiştir büyük bir ihtimal.Değişim olabilir veya sorun yazılımsa yazılımı yeniden yüklenip test edilip sorun çözülür tarafınıza bilgi verilir.

View solution in context

3 Comments
Solution
TRAtaberk
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Buds eardbuds tarzı kulaklıkların,tamiri çok zor oluyor,genelde değişim yapıyorlar,servis size ürünü temizleyip geri vermiştir büyük bir ihtimal.Değişim olabilir veya sorun yazılımsa yazılımı yeniden yüklenip test edilip sorun çözülür tarafınıza bilgi verilir.
oktayovic
Active Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Cevabınız için teşekkürler, sorun yazılımsal görünmüyor çünkü sıfırlamayı denedik. Sorun temizlikten 5 dk sonra oluştu. Umarım bir sonuç alabilirim
TRAtaberk
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Madur etmezler merak etmeyin belkide yanlışlıkla temizlerken,hasar almış olabilir veya kullandıkları temizlik malzemesi hasar vermiş olabilir ben beats kullanıyorum 5 yıldır,1 kere servislik bir durumum olmuştu 3 yıl önce iki kulaklığında sıfırını vermişlerdi 3 günde tamamlanmaştı süreç