cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Forumdaki Buds FE Patlaması

(Topic created on: 09-25-2024 05:18 PM)
318 Views
AlvarAalto
Active Level 7
Options
Giyilebilir Cihazlar
Biliyorsunuz ki forumda bir kişi, sahip olduğu buds fe modelinin kulağında patlayarak kalıcı duyma hasarına neden olduğunu iddia etmişti. Haber globalde de ilgi görünce hakkında tweetler atılmaya başlamış. Bir tanesi de bu: Son seviye gürültü engelleme
image

8 Comments
Aykut
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ya bende de var bu kulaklık korkuyorum açıkçası artık kullanmaya. Kulak bu geri gelmiyor. Kablolu kulaklığa geçicem
0 Likes
CanerS21Fe
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Zamanında airpodslarda patlamıştı. Ama buds fe patlayınca bende biraz buds 2'mden korkuyorum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Bir arkadaş forumda paylaşmıştı buds fe kulaklık patlamıştı twitter paylaşan o adam o da aynı sorunu yaşamış demek ki gerçekmiş
0 Likes
AlvarAalto
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
hayır twitterdaki haber konusu olan patlama bu forumdaki arkadaşın ta kendisine ait zaten. Başka bir patlama yok
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Böyle yorumlar da varSmartSelect_20240925_142819_Samsung Internet_1000021309_1727263700.jpgSmartSelect_20240925_142846_Samsung Internet_1000021310_1727263726.jpg
Giyilebilir Cihazlar
1. için bisey diyemeyiz ama arkadaşın kız arkadasi kulaklığı ters takmis olabilir mi?
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Pek sanmam
0 Likes
RaGoN
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Batarya kulaklığı dışa doğru olan bombeli, geniş kısmında. Ama yanık izleri kulaklığın ucunda ve dış tarafında. Batarya yanmamış. Bana şüpheli geldi.