cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Patlayan Buds

(Topic created on: 09-25-2024 03:51 PM)
475 Views
cartalio
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Türkiyede Galaxy Buds FE bir adamın kulağında patladı ve kalıcı işitme kaybına yol açtı. Ve böyle aşırı ısınma problemlei yaygın sanırım. Buds3 pro kullanıyorum ve ısınma yaptığını **bleep** ettiğimden beri. Kulaklıkları kutuya koydum ve rafa kaldırdım çünkü kullanmaktan aşırı korkuyorum artık. Galaxy Buds FE gerçekten o fiyata alınabilecek en iyi ses özelliklerine sahip. Buds3 pro da kullandığım her kulaklıktan kat kat güzel diyebilirim. Ama aşırı şekilde kaygı ve sıkıntı verdi ki Galaxy ürünleri bana, ne marka olursa olsun artık kulak içi kulaklık kullanamayacağım sanırım.

9 Comments
ben006
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Malesef batarya ile calısan ne alet varsa batlama reski vardır hic bir firma %100 güvenli diyemez her zaman bir olasılık olacaktır eger derse o firmadan kacın
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle 👍
cartalio
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Evet haklısınız ben de biliyorum ama yazılımdan kaynaklı hata olabileceğinden tutun kabloya kadar sebep gösteriyorlar ben bu ısınma problemini nasıl çözebilirim
0 Likes
oğuzcann
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Bende de fe var kullanmaya bende korkuyorum valla
Ağcaqanad
Active Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Korkacak hiçbir şey yok. Patlayan kulaklığın neden patladığını, ne şekilde muhafaza edildiğini tam olarak bilmiyoruz, üstelik kulaklığın patlayan kısmı bataryası bile değil hoparlörü. Hoparlör nasıl patlar onu da anlamış değilim. Kulaklığın içindeki batarya da bir anda patlamaz, en kötü önce alev alır.
RaGoN
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Fotoğrafları ben de görmüştüm. Bataryanın tutuşmasından çok dışarıdan yüksek sıcaklığa maruz kalmış gibi duruyordu. Ki batarya zaten patlamaz, aşırı ısınıp tutuşabilir onda da sıcaklığı hissedip kulağından çıkarıp atarsın. Zaten Buds kulaklığın içindeki minicik bataryalar çok fazla alev de almaz.
cartalio
Active Level 2
Giyilebilir Cihazlar
Aynen öyle. Garantiye vermek için yapılmış bilinçli bir iş olabilir mi acaba? O açıdan bakarsak. Olabilir gibi duruyor çünkü Samsung yetkili servisleri gerçekten en kolay, en tatmin edici ve en müşteri yanlısı servis olabilir. Bundan faydalanarak yeni kulaklık almak için yapılmış olabilir belki. Ama ben yinede korkuyorum kullanmaktan.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Birşey olmaz merak etmeyin 🙂
0 Likes
-WANDETTA-
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Ahhh ahhh şundan ne güzel takiliyorduk.. kulaklık girişleri gitti.. keşke geri gelse..kabloluya gecerim valla tekrar..hem bunlarda ses kalitesie daha iyi ..1727275630520.jpg
0 Likes