GalaxyHaber
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-06-2025
02:30 AM
(Last edited
04-06-2025
02:40 AM
by
Siyah
) in
Evet Dostlarım en son ben bunu normalde açıklamıştım ama yinede sizler için tekrardan Bu olayı artık gerçeğini çıkartalım 😊
hadi o zaman başlayalım!!
Haberin Başlığı Nasıl? Samsung Galaxy Buds FE kulaklık Patlaması!
Evet Evet Yanlış Okumuyorsunuz normal de bende inanmıştım bu duruma ama sonra dedim ki içimden kos koca bir firma patlayan kulaklığı niye hala satsın ki? Bunlar test aşamasından geçiyor uzun süre her şey kontrollü şekilde yapılıyor diye.
Ama Sonra iyice araştırdım Bu sefer Bir baktım ki Asıl Doğru Haber kaynağını buldum!
Dostlarım kısacası özet şu ki Samsung Firmasına Bazı kişiler bu tür şekilde saldırı yapabiliyorlar. veya zarara sokmaya çalışabiliyorlar kısacası elinden gelen her şeyi yapabiliyorlar. ama samsung bunu yedimi peki tabi ki de hayır! Çünkü Bu Haberi paylaşan kişi zaten işitme kaybı olduğu ortaya çıktı yani Bu Patlama Olayları bile Yalan Haber. Fotoğrafa baktığınız da o kulaklık patlasaydı parçaların hiç biri Orada olmazdı kısacası o kulaklık Yakılmış!
Sakın Ama Sakın korkmayın Unutmayın ki Samsung Note Serisin de bir hata yaptı o hatayı da bir daha da yapmaz korkmanıza gerek yok Yalan Haberler Yapıp Hem insanları korkutuyorlar Hemde Samsung Firmasını kötülemeye Çalışıyorlar bu kadar basit 😊
Herkese iyi geceler dilerim.
3 Comments
L-DRAGO
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2025 03:18 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Ben cidden bu haberi gerçek sanmıştım...
YASİN_S24FE
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2025 07:13 AM in
Giyilebilir Cihazlar
Ya bende demiştim kimse inanmadı hatta benim ailem de görmüş o haberi ama yalandı pat diye herkes de inanıyor birşey denildiği zaman
MelihS24Ultra
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-06-2025 07:17 AM (Last edited 04-06-2025 07:17 AM ) in
Giyilebilir Cihazlar
Patlamayıp alev aldığı çok açık zaten, ki yanmış bile olsa onun aldığı alev ne kadar büyük olabilir, zaten anında hissedip çıkarırsın. Belliki çakmakla yakmışlar😂