cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Detaylı inceleme öncesi Buds 2 pro kılıf şarjı?

(Topic created on: 01-27-2023 10:31 AM)
mehmetmp
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar
Merhaba arkadaşlar 
Buds2 pro yu 2 gündür deneyimliyorum anlayabildiklermi sizlerle paylaşacağım öncesinde #samsungtürkiye nin cevabını merak ediyorum sorduğumda! 
Öncesinde sizler ile de paylaşmak istedim yorumlarınız sorularınız değerli saygı çerçevesinde Kılıf da kulaklıklar tam dolup full bıraktığımda gece sabah azalma oluyor kılıf ve kulaklıkları şarj da tam doluyor yine azalma oluyor resimde kulaklıklar tam dolduktan dan sonra kılıf da ki azalma ortada sebep nedir acaba resimlerde ki sonuç ortada sizlerin yorumları ne olur 

image

image
Resimlerde kılıf tam dolu değil kulaklıklar şarj çekmiştir doluyor gibi yorumlara gerek yok çünkü uzun süre bekleyip aldım ekran resmini

3 Comments
BurakTunç
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Biraz karışık olmuş 2-3 kere okudum öyle anladım. Gece ne yapıyor olabilir bu kadar bitmesi garibime gitti. Bendeki Galaxy Buds kılıf kulaklık tam doluyken 1 hafta dayanabiliyor.
0 Likes
mehmetmp
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Biraz düzelttim yazımı idare eder artık yani resimde kılıf yarım olduğu halde yüzde 2 azalma belli kendi deneyimim de de kılıf kulaklık lar tam dolu sabah yine yüzde 2 azalma sonrasında bakmıyorum ama 1 2 devam ediyordur azalmaya yüksek ihtimal cevabı zor bir durum gibi teşekkür ederim uyarın ve yorumun için
0 Likes
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba mehmetmp,

Durumu incelememiz için Wearable uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz.

1. Galaxy Giyilebilir'i başlatın ve sol üst tarafta daha fazlasına dokunun.
2. Bize Ulaşın'a ve ardından Hata Depoları'na dokunun.
3. Her Zaman veya Yalnızca Zaman'ı seçin ve ardından Tamam'a dokunun.
4. Sorunu ayrıntılı olarak açıklayın ve GÖNDER butonuna dokunun.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes