merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Bu yazı, Buds 3 Pro hakkındaki şahsi görüşlerimi içeriyor. Kulaklık hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler veya satın almayı düşünenler için kısa bir... View Post
Saatte güncelleme kapatabilir miyiz ?One UI 6 güncellemesi sonrası ciddi sorun yaşayanlar var mı? Sizce güncellemeyi yüklemeli miyim ? Saat : Watch 5... View Post
Merhaba.samsung watch 6 kullanıyorum. Durup dururken telefonla eşleşmesi kaldırıyor ve tekrar telefonumla eşleşme istiyor ama malesef eşleşme olmuyor... View Post
Burdaki siyahlardan iki tanesi düştü ne işe yarıyor sıkıntı olurmu View Post
Merhaba arkadaşlar buds fe kulaklık almayı düşünüyorum. Buds fe kulaklık nasıl? Bir sorun yaşadınız mı merak ettim daha önceden haberlerde... View Post
Normalde saatime fotoğraf atabiliyoken son gelen güncellemeyle birlikte alttaki uyarıyı alıyorum yardımcı olur musunuz ayarlarimda da hepsi izin... View Post
Pil performansını arttırmak için ne tür şeyler yapabiliriz View Post
Galaxy buds 2 min kutusu nun şarjı garip şekilde hızlı bitmeye başladı ilk aldığım zamanlar 2 haftada bir dolduruyordum şuan 1-2 günde bir . İlk başta... View Post
Samsung watch 6 classic döner çerçevenin altından 2 tane 1-2 santim uzunlukta ince bir siyah **bleep** çıktı neden ama çevirince çalışıyor View Post
Yakın zamanda buds fe satın aldım dün denerken garip bir zil sesi tarzı bir ses geldi kulaklığı kutuya koyunca ses gitti ancak aklıma şu soru... View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
17 | |
12 | |
11 | |
11 |
User | Count |
---|---|
7 | |
6 | |
5 | |