merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Samsung Galaxy Buds 2 kulaklığım laptoba sorunsuz bağlanıyor ama ses gelmiyor. Telefona ve diğer cihazlara bağlanınca ses geliyor ama laptoba... View Post
Merhabalar akg type c kulaklıkta UHQ nereden açılır? View Post
Dostlar yaklaşık 1.5 haftadır kulaklık modellerine bakıyorum ne alsam diye. Galaxy Buds 3 Pro ile Sony wf1000 xm5 modeli arasında kaldım. Samsungta... View Post
Bir önceki yazıma cevap veremediğim için tekrar yazdım buraya Merhabalar arkadaş yazmış benimde malesef nikel alerjim var demektir ondan ne... View Post
2 gün önce galaxy buds 2 pro satın aldığım ama kulaklıkta 2 tane ses çıkışı var biri silikon ucunda diğeriü iç kullanım siyah delikte yani mikrofonun... View Post
cep telefonum s23 ultra, saatim galaxy watch 6 classic, yazılım versiyonları ve diğer bilgiler aşağıda ekte mevcut. cep telefonumdan otomatik olarak... View Post
Samsung Buds 2 ProHuawei Freebuds Pro 2 View Post
Arkadaşlar watch6 44mm saatim var sizce analog saat sesi ekleyebilir miyiz saniye her attığında tık tık etse böyle olur mu böyle bir şey View Post
Galaxy buds 3 kullanan var mı? Mikrofon performansı nasıl? Telefonla konuşma için uygun mudur acaba gürültüyü falan engelliyor mu? Deneyen varsa... View Post
User | Likes Count |
---|---|
62 | |
46 | |
44 | |
43 | |
39 |