cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds3 ses sorunu

(Topic created on: 11-18-2024 12:18 AM)
53 Views
MideBulantısı
Active Level 2
Options
Giyilebilir Cihazlar

Kafayı yemek üzereyim. Temmuz sonunda aldığım Buds3'ü şimdiye kadar 2 kere değiştirttim ve kısa bir süre içerisinde tekrar değiştirteceğim çünkü sürekli aynı sorun çıkıyor. Kulaklıkların ha sağında ha solunda durduk yerde kulak kanatıcı bir tizleşme oluşuyor ve giymeye devam ettikçe kötüleşiyor. Neden olduğu hakkında en ufak fikrim yok ve gittiğim her iki seferde de önceki kulaklığın bozuk veya sıkıntılı ürün olduğu söylendi de yahu yine aynı şey oldu ben anlamıyorum, siz bozuk ürünü bozuk ürünle mi değiştiriyorsunuz nasıl aynı şey tekrar tekrar olabilir. Yıllardır ucuz bir OPPO kulaklık kullanıyordum, artık daha iyisini almalıyım düşüncesiyle ve telefonumun da Samsung olması dolayısıyla gittim Buds3 aldım da yemin ediyorum hayatımın pişmanlığı olabilir neden aynı sorunla karşılaşıp duruyorum cevap verin banaaaaaaaaa

9 Comments
fecual
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Bu iç kısımdaki parçaları ddştirdiniz mi içini temizlryip ben o şekilde yaptım ve düzeldi
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Sorun ilk kez olduğu zaman desteğe gittiğimde bana içindeki parçalar hakkında herhangi bir işlem yapamadıklarını ve yapabilecekleri tek şeyin sorun talebi kabul olursa kulakları değiştirebileceklerini söylemişlerdi o yüzden ben de bulaşmadım. Temizlik konusunda da ben ilk aldığımda normal kolonya kullanıyordum, görevlilere bundan bahsettiğimde ise bana eczanelerde satılan 80 derece kolonyalarıyla yapmamı tavsiye etmişlerdi, ben de daha olay örgüsü yeni başladığından kullandığım kolonyanın bahsi geçen sorunun kaynağı olabileceği düşüncesiyle sesimi çıkarmamıştım ama artık görüyorum ki korkudan 80 derecelikle bile haftada sırf bir kere temizliyor olmama rağmen sorun ortaya çıkmaya devam ediyor.
fecual
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
O yüzden olabilir gerçekten. Güzel bir temizlemek lazım.
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Temizliği 1. değişimden sonra önerilen kolonyayla 2-3 günde bir yapıyordum zaten de sorun yine oluştuktan ve 2. değişim gerçekleştikten sonra sorunun kaynağının da ne olduğunu bilmediğimden **bleep** yapmaktan kaçınmaya başlamıştım. Yoksa ben de kulak pisliği ve nemi yapışmış kulaklıkları takmaya bayılmıyorum, zımbırtılar yine bozulmasın diye ne haliniz varsa görün muamelesini çektim ama yine olan oldu, daha ne yapmalıyım bilmiyorum.
0 Likes
fecual
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Can sıkıcı gerçekten. başka markayı dene bence artık 😊
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Haklısın da alet bozulup durmasa gerçekten çok iyi ya. Ses kalitesi olsun, QOL'ları olsun gerçekten fiyat performansı mükemmel. Alete resmen girdiği her sınavda başarısız olan ama hayatıma renk katan çocuğummuş gözüyle bakıyorum. Tek istediğim şuna artık kalıcı bir çözüm bulsunlar çünkü benim etrafımda destek merkezi de yok, hani gidip durmak zaten can sıkıcı bir de bana en yakın destek merkezine otobüsle gitmek 1.30-2 saat sürüyor, o da çok can sıkıcı.
thracianS24fe
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Destek merkezine illah kendimiz mi gitmek zorundayız hocam kargo ile gönderilmiyor mu çünkü benim yaşadığım ilde destek merkezi yok bi sorunşa karşılaşırsam
0 Likes
Giyilebilir Cihazlar
Maalesef bilgim yok ben hep kendim gittim
0 Likes
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba MideBulantısı,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes