cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds3 pro ve buds 2 pro deneyim

(Topic created on: 09-07-2024 03:13 PM)
113 Views
inan749
Active Level 4
Options
Giyilebilir Cihazlar

image

image

Ürün geldi buds2 pro ile arasında farkları anlatmaya çalışıcam 

image

image

İlk deneyimlerime göre baslar da artış olmuş dışarıya ses gitmesi bir tık fazla eski airpods pro kullanıcısıyım bana cok farklı gelmedi kulakta duruşu ws cok iyi bağlanırken 32 mb bir güncelleme yaptı 

image

image

Arayüzlerde farklılıklar var muhtemelen donanımsal olarak değil yazılımsal buds2pro yada gelebilir aslında tabi ticari yönü olduğu için bazı farklılıklar gelmeyebilir.

image

Dokusu ağırlığı premium hissi veriyor buds2 pro doğusundan farklı buds2 pro cidden hafif ve kulakta kayboluyor.iki cihazda farklı benim için ses kalitesi olarak yüksek ses bas olayı ön planda pro 3 modelinde 
7 Comments
Emirhan_S23
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Güzel günlerde kullan hocam pahalı olmasa bende alırdım ama günlük max 1 saat kulağıma taktığım bir alet için bu paraları vermek bana mantıklı gelmiyor tercih meselesi
inan749
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Apple yeni bir ürün cıkarsa bunun 1.5 katı olur suan youtube ws son apple ürününde daha iyi şuan cihaz
Giyilebilir Cihazlar
Hayırlı olsun, memnun musunuz kulaklıktan
inan749
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Tşk
0 Likes
mbozkurt
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Anc olarak eski seriye göre nasıl? Geliştirmeler hissedilebilir derecede mi?
inan749
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Evet anc konusunda ileriye gidilmiş manuel olarakxa ayar verebiliyorsun1725716089759.jpg
0 Likes
inan749
Active Level 4
Giyilebilir Cihazlar
Yanlız şunu diyebilirim muhtemelen malzeme yapısından birde led olayı kulaklıklar buds2 pro ya göre ısınıyor biraz
0 Likes