- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
12-17-2023 12:34 AM (Last edited 12-17-2023 12:50 AM by Çoruh ) in
Giyilebilir CihazlarMart 2023 de aldım Haziran 2023 e kadar kullandım. Ekimde yine arızalandı. Param çöpe gitti. Sorunları buraya yazsam çok uzun gönderi olur yazmıyorum. Bu hafta içinde yine arızalandı para iadesinin olmayacağını bildiğim halde servise tüm aksesuarları faturası vs ile gittim. Eğer iade olmazsa çöpe atmayı düşünüyorum kulaklığı çünkü bozuk bir cihazı kullanmam ancak birine bozuk ama kullan istersen derim. Alt tarafı telefona 3.5mm Jack koyulacak. Tanıdıklarımda en **bleep** A01 var onda bile paraya kıyıp 3.5mm Jack koymuşlar S20 FE G780G SNAPDRAGON telefonuna aman yerden tasarruf olsun diye her yeri düz olsun diye koyulmamış ticari olarakda bu kadar olmaz. 2021 den beri bu kaçıncı paramın çöpe gidişi. Yedek silikon başlıklarıda çok **bleep** hemen yırtılıyor. Yırtılacaksa o koruma ağı ben nasıl çıkarıp iç kısmı temizleyeceğim. Ne satış mağazalarında, nede teknik serviste yedek silikon başlıklarının satılmaması çok ticari yani koruma ağı yırtıldı ben yedek başlık yerine tekrar 3500TL mi vereceğim???????????
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2023 12:48 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2023 02:20 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2023 08:05 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-17-2023 10:01 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-18-2023 08:13 AM in
Giyilebilir CihazlarMerhaba GkNU,
Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz.
https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport
Teşekkürler.
MOD