cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds FE kutusundan çıkan kablo kaç Watt destekliyor?

(Topic created on: 12-18-2023 04:22 PM)
1082 Views
Resul16
Beginner Level 3
Options
Giyilebilir Cihazlar

Kutu içinden çıkan kablo ve Buds FE kulaklıkları kaç Watt destekliyor acaba? 25Watt ile şarj edersem bi sıkıntı yaşarmıyım?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Siz kulaklığa 100w taksanız da kaç destekliyorsa o kadardan şarj olur bu cihazlar akım korumalı 25wlık kabloyla şarj edebilirsiniz bir şey olmaz

View solution in context

0 Likes
7 Comments
Elomelo
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Bu tür cihazlar için genelde yüksek değerler önerilmez. Hatta adaptör bile önermeyenler var. Şahsen ben bilgisayar ya da düşük güçlü bir powerbank üzerinden şarj ediyorum cihaza zarar vermemek için. Size de aynısını öneririm
0 Likes
Emir-S22
Expert Level 5
Giyilebilir Cihazlar
kutu arkasında böyle bi uyarı var ama ben 35w taktım şarj oldu IMG-20231216-WA0007_1000004783_1702729559.jpg
Resul16
Beginner Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Ya asıl merak ettiğim içinden çıkan kablonun 25Watt'ı destekleyip desteklemediği ona göre şarj adaptörünü alıp hem telefonumda hemde kulaklığımda kullanmayı düşünüyorum.
0 Likes
Solution
özgür_s21fe
Expert Level 3
Giyilebilir Cihazlar
Siz kulaklığa 100w taksanız da kaç destekliyorsa o kadardan şarj olur bu cihazlar akım korumalı 25wlık kabloyla şarj edebilirsiniz bir şey olmaz
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Şarj kutusunda 12 veya 24 volta çevirici vardır,sıkıntı çıkmaz.
0 Likes
Melih_S24FE
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Ben 15w adaptörlede 25w adaptörlede denedim hız farkı olmadı. Ya 10 ya 15w destekliyor tahminimce. Veya kablo 25w destekler fakat kutu desteklemilor yüksek ihtimal.
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Kabloyu yüksek gerilim hattına takmayacaksan hiçbirinde sorun yaşamazsın arkadaşım 8-)))
0 Likes