merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Saati güncelledikten sonra kasmalar ve takılmalar başladı. Sıfırladım bir tık azaldı ama hala rahatsız edici seviyede takılıyor. Çoğu kişi... View Post
Bende watch6 var çok iyi cihaz bu yeni güncelleme one iu:7 bu cihazlara gelecek mi. Yeni one iu 6 gelmişti. View Post
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 ay önce buds2 pro satıp buds 3 proya geçtim fakat. Buds 2 pro ile anc açık şekilde ortalama 4 5 saat pil süresi... View Post
Watch 4 classic kullanıcısı olarak soruyorum, güncellemeyi yapanlar eski kadranlarda herhangi bir sorun yasadi mı? (Tizen zamanından kalma... View Post
En sonunda whatch 4 de güncelleme geldi. View Post
Kulaklığın kılıfından kullanıma bağlı olarak gıcırtı şeklinde ince ve rahatsız edici bir ses gelmeye başlıyor. Bunun için güvenli çözüm önerisi nedir?... View Post
Samsung Galaxy fit 3 mevcut uyku süresi gayet iyi ölçüyor ama uyanık olan yerler mesela 1 saat diyor ama hangi saatde uyanık olduğum yazmıyor Xiaomi... View Post
Bu 2 cihaza da ne zamandır güncelleme gelmiyor üvey evlat muamelesi görüyor. Gerçekten optimizasyon olarak her şey tıkırında mı hiç eksiği yok mu... View Post
Aralık ayı bitecek one ui 6 güncellemesi gelmedi saatte güvenlik diye birşey kalmadı güvenlik mart 2024 te kaldı en azından güvenlik güncelleştirmesi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
135 | |
82 | |
62 | |
58 | |
57 |