cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Buds2 Pro 3. Arızası

(Topic created on: 12-17-2023 12:34 AM)
339 Views
GkNU
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Mart 2023 de aldım Haziran 2023 e kadar kullandım. Ekimde yine arızalandı. Param çöpe gitti. Sorunları buraya yazsam çok uzun gönderi olur yazmıyorum. Bu hafta içinde yine arızalandı para iadesinin olmayacağını bildiğim halde servise tüm aksesuarları faturası vs ile gittim. Eğer iade olmazsa çöpe atmayı düşünüyorum kulaklığı çünkü bozuk bir cihazı kullanmam ancak birine bozuk ama kullan istersen derim. Alt tarafı telefona 3.5mm Jack koyulacak. Tanıdıklarımda en **bleep** A01 var onda bile paraya kıyıp 3.5mm Jack koymuşlar S20 FE G780G SNAPDRAGON telefonuna aman yerden tasarruf olsun diye her yeri düz olsun diye koyulmamış ticari olarakda bu kadar olmaz. 2021 den beri bu kaçıncı paramın çöpe gidişi. Yedek silikon başlıklarıda çok **bleep** hemen yırtılıyor. Yırtılacaksa o koruma ağı ben nasıl çıkarıp iç kısmı temizleyeceğim. Ne satış mağazalarında, nede teknik serviste yedek silikon başlıklarının satılmaması çok ticari yani koruma ağı yırtıldı ben yedek başlık yerine tekrar 3500TL mi vereceğim???????????

image
Servise eksiksiz bıraktığım uyduruk buds2 pro ve aksesuarları.

5 Comments
Anonymous
Not applicable
Giyilebilir Cihazlar
Katılıyorum. Bende buds2 kullanıyorum. Benim tek şikayetim temizliğini yaparken slikonun içerisindeki ızgaranın hemen yırtılması oldu ve çok sorun çıkarıyor bana. Bir şekilde oturttum ama bazen aktif gürültü önleme açıkken kulaklığın slikonunun içinden boşluk varmış gibi sesler geliyor. Orijinal olduğu söylenen aktif gürültü önleme destekli slikonları amazonda buldum ama bir çift slikona 200 TL ödeyeceğim. Samsung'un en azından yedek slikon bulundurması gerektiğini düşünüyorum
Giyilebilir Cihazlar
Ürün değişim talebi niye vermediniz. 3. Defada değişmeler gerek
iq2024
Active Level 5
Giyilebilir Cihazlar
Tüketici Hakem Heyetine Başvur Paşa Paşa Para İadesi Verirler...
victorhugo
Active Level 9
Giyilebilir Cihazlar
Para iadesi yerine ürün değişimi isteseydiniz yeni ürün verirler galiba
0 Likes
Karasu
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba GkNU,

Sizlere iletmiş olduğumuz doğrudan mesaj yolu ile iletişim bilgilerinize ulaşamadığımız için sizinle iletişime geçememekteyiz. Yaşamış olduğunuz durumu daha detaylı inceleyebilmemiz ve takip edebilmemiz adına, aşağıdaki linkten çevrimiçi kanallar aracılığıyla ulaşmanızı rica ederiz. 

https://www.samsung.com/tr/support/contact/#onlinesupport

Teşekkürler.
MOD

0 Likes