mrtdrsnx
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
09-11-2020
04:11 PM
(Last edited
09-11-2020
04:15 PM
by
User0000002
) in
Galaxy Wearable üzerinden Buds kulaklığıma bağlanamıyorum. Kulaklıklar ile bağlantı kesildi hatası veriyor. Kulaklık çalışır durumda ve bluetooth ile telefona bağlı olmasına rağmen. Sebebi ne olabilir ?
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2020 04:19 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Ağ ayarlarını sıfırlayarak, tekrar bağlanmayı deneyin.
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla yönelgelerini takip ederek uygulayabilirsin.
Sorununuz aynı şekilde devam ediyorsa, Samsung Members üzerinden hata raporu göndermeni öneririm. Samsung müşteri hizmetlerini arayıp, Smart Tutor uygulaması ile uzaktan erişim destek alabilirsin.
Ayarlar > Genel yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla yönelgelerini takip ederek uygulayabilirsin.
Sorununuz aynı şekilde devam ediyorsa, Samsung Members üzerinden hata raporu göndermeni öneririm. Samsung müşteri hizmetlerini arayıp, Smart Tutor uygulaması ile uzaktan erişim destek alabilirsin.
2 Comments
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2020 04:19 PM in
Giyilebilir Cihazlar
Ağ ayarlarını sıfırlayarak, tekrar bağlanmayı deneyin.
mrtdrsnx
Beginner Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
09-11-2020 04:32 PM in
Giyilebilir Cihazlar
teşekkürler uzaktan erişim ile bağlanacaklar dediğiniz gibi