Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Değişen herhangi bir yenilik var mı? View Post
Watch 6 ya en son 1 martta guvenlik guncellemesi geldi bu saatler kac ayda bi guncelleme aliyor View Post
Bugun gelen güncelleme birlikte one uı 8 birlikte türkce olacaktı konutlar erkenden dil destegi geldi buds 3 pro View Post
Bence kare tasarımlara geçilmesi kötü oldu yuvarlak çok güzeldi sizce nasıl olmuş View Post
Enpara kullanıyorum telefonumdan NFC varsayılan ödeme olarak Enparayı ayarladım. Watch 6 kullanıyorum. Şimdi ödemeye geldiğimde saatimde sadece NFC yi... View Post
kulakligim daha cok yeni kalitesini falan asiri begenmistim efsaneydi ama daha 1 ay kullanmamisimdir belkide sol tarafından muzik calmiyorken... View Post
Yeni tanıtılan Watch 8 Classic modelini, telefondaki ters şarjı kullanarak şarj edebilir miyim? Şu anda Watch 7 kullanıyorum ve telefonun ters şarj... View Post
Samsung ne yapmaya çalışıyorsun tmm lansman mütüş telefon ve yeni saatlerde tmm herşeye okey ama watch ultra 2 ne gerek vardı üstünde bile durmadın... View Post
Watch 8 ile tanıtılan yapay zekalı gemini watch 7 ye gelir mi View Post
Z fold 7 artık s pen desteklemiyor 🥀 S25ten sorna bunun olması ilginç View Post
User | Likes Count |
---|---|
86 | |
84 | |
73 | |
58 | |
52 |