- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
11-04-2024 01:28 AM (Last edited 11-04-2024 02:09 AM by Siyah ) in
Giyilebilir CihazlarSelamlar. Geçen sene Samsung A54 ile beraber samsung ekosistemine katılmış bulunmaktayım. Forum açma sebebim Buds 3 pro kulaklık kullanmaktayım. Ben müzik dinlemeyi seven biriyim ve ses olayı benim için çok önemlidir Genelde bass ve yüksek ses tercihimdir hep. Müzik için Spotify kullanırım ve Samsung'un Samsung Seamless Codec'i gerçekten güzel ama Ldac codeci daha iyi deniyor Bunlar arasında deneyim kazanan var mı ? Yani Ldac destekli bir kulaklık almaya değer mi SeS yüksekliği açısından ?
Hali hazırda kullanmakta olduğum kulaklıklar , ANKER R50İ ANC- ve BUDS 3 PRO . Bunlar arasında ses yüksekliği konusunda Buds 3 pro ve R50İ Anc başa baş diyebiliriz Bass konusunda R50İ Anc daha iyi ve ACC kodek desteklemesine rağmen. S24 plusa geçmeyi düşünüyorum A54 kamera ve hız bakımından yetmemeye başladı ve Buds 3 pro ile s24 plus da daha iyi bir ses alınabilir mi ? Daha yüksek ses verse yine yeter. Buds 3 pro oldukça güzel bir kulaklık özellikle anc ve telefonda görüşme olayı çok iyi.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 01:50 AM in
Giyilebilir CihazlarBence s25 plus bekle. En iyi sesi Ultra da alırsın. s25 Ultra almayı planlıyorum ben de. Buds 3 pro S23 FE de güzel ses veriyor. Kullanıyorum fakat yüksek çözünürlüğü kullanmam için ultra fold ya da flip kullanmak gerekiyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 01:54 AM in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 02:40 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 02:41 AM in
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
11-04-2024 03:28 AM in
Giyilebilir CihazlarYoutube videolara da göz atabilirsin s24 plus ile ilgili.