- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
2 weeks ago (Last edited 2 weeks ago by Bordo ) in
Giyilebilir CihazlarArkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 ay önce buds2 pro satıp buds 3 proya geçtim fakat. Buds 2 pro ile anc açık şekilde ortalama 4 5 saat pil süresi alıyordum fakat buds 3 pro da anc açık şekilde en fazla 3 saatte pilim bitiyor. Sesli komut ensetme hareketleri ve yüksek çözünürlüklü sesi kapalı. Çok kötü bir pil süresi değil mi?
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Giyilebilir Cihazlar- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Giyilebilir CihazlarPil konusunda diğer kullanıcılar ne yorum yapacak acaba
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Giyilebilir CihazlarMerhaba OgulcanSvr,
Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable > Ayarlar > Genel > Sıfırla öğesini seçiniz. Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir.
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.
Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD