cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Buds 3 Pro Pil Süresi Sorunu

(Topic created on: 2 weeks ago)
37 Views
OgulcanSvr
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar

Arkadaşlar merhaba yaklaşık 1.5 ay önce buds2 pro satıp buds 3 proya geçtim fakat. Buds 2 pro ile anc açık şekilde ortalama 4 5 saat pil süresi alıyordum fakat buds 3 pro da anc açık şekilde en fazla 3 saatte pilim bitiyor. Sesli komut ensetme hareketleri ve yüksek çözünürlüklü sesi kapalı. Çok kötü bir pil süresi değil mi?

4 Comments
semihyazici
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Konudan bir tık bağımsız bir şey sormak istiyorum. Mikrofon kalitesi nasıl. Görüşmelerde ses karşıya net iletiliyor mu acaba.
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Buds 2 pro ile görüşürken nişanlım telefona geçer misin dediklerinin yarısı boğuk geliyor derdi laf yapardı😂 Şimdi buds 3 pro ile görüştüğümde laf yapmıyor sadece biraz robotik geliyor ama çok net diyor. İş görüşmelerimi de bu kulaklıkla yapıyorum baya başarılı diyebilirim.
semihyazici
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Sevindim böyle bir cevap ile karşılaştığım için. Güle güle kullanın.

Pil konusunda diğer kullanıcılar ne yorum yapacak acaba
Solution
Siyah
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba OgulcanSvr,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes