cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Aktif Gürültü Engelleme (ANC)

(Topic created on: Wednesday)
30 Views
GalaxyMüptelası
Active Level 5
Options
Giyilebilir Cihazlar

Galaxy Buds'larda "Gürültü Kontrolleri" kısmından Kapalı'yı seçmek ile "Aktif Gürültü Engellemeyi" açmak arasında ne **bleep** var? Aktif Gürültü Engelleme Açınca dışarıdaki sesi nasıl azaltabiliyor. Dışardan gelesen ses dalgalarını kulaklığın içinden geçerken yalıtıyor mu napıyor?

0 Likes

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
uthKhu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
duyduğunuz ses frekanslarinin tam tersi frekansta ses yolluyor söyle düşünebilirsiniz size biri atıyorum 100 hz lik frekans la merhaba diyor kulaklık ters olarak size bu sesi veriyor ve sonuc olarak sesi duymuyorsunuz kaliteli kulakliklar bu ters olayini daha iyi yaptigi icin neredeyse hicnir sesi duymuyorsunuz samsunglarda da orta derecede engelliyor ses duymanızı

View solution in context

Solution
Artisit34
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Örneğin ben kendi hayatımdan örnek vereyim, gürültü engelleme kapalı olursa arabanın motor sesinin uğultusunu duyabiliyorum. Ama eğer gürültü engellemeyi açarsam bu uğultunun tam tersi frekansları üretildiği için sesi duymuyorum.

View solution in context

0 Likes
2 Comments
Solution
uthKhu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
duyduğunuz ses frekanslarinin tam tersi frekansta ses yolluyor söyle düşünebilirsiniz size biri atıyorum 100 hz lik frekans la merhaba diyor kulaklık ters olarak size bu sesi veriyor ve sonuc olarak sesi duymuyorsunuz kaliteli kulakliklar bu ters olayini daha iyi yaptigi icin neredeyse hicnir sesi duymuyorsunuz samsunglarda da orta derecede engelliyor ses duymanızı
Solution
Artisit34
Active Level 8
Giyilebilir Cihazlar
Örneğin ben kendi hayatımdan örnek vereyim, gürültü engelleme kapalı olursa arabanın motor sesinin uğultusunu duyabiliyorum. Ama eğer gürültü engellemeyi açarsam bu uğultunun tam tersi frekansları üretildiği için sesi duymuyorum.
0 Likes