cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

AKG Y400

(Topic created on: 12-04-2023 11:14 AM)
272 Views
GalaxyAhmet
Active Level 6
Options
Giyilebilir Cihazlar
14 Mart 2022 tarihinde 475₺ ye almış olduğum AKG Y400 kulaklığı servise gönderdim (ped değişimi için) fakat servis beni SamsungWa üzerinden gönderim sağlamam için yönlendirdiler. Hemen siteye üye olup arza talep formu oluşturup aynı gün içerisinde belirttikleri adrese gönderimini sağladım. Bu gün bana ürünü tamir edemedikleri ve muadil ürün bulamadıkları için Samsung Shop'ta sadece aksesurda kullanmam için (hafıza kartı dahil değilmiş bi de açıklama yapıyor) 475 liralık kupon tanımlamışlar. Şuan kulaklığımın değeri 3499₺ civarında ve Samsung Shop'ta satılmamakta. Kuponun da 6 ay mı ne geçerliliği varmış. Ben kuponu istemiyorum tekrardan kulaklığımı istiyorum fakat gönderim sağlanmamakta diyorlar. Ne yapmam gerekiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba GalaxyAhmet,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımızın 5.12.2023 tarihinde iletişime geçtiğini görmekteyiz. 

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Ömer_A73-5G
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
tüketici hakem heyeti
GalaxyAhmet
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Tekrardab arama yaptım durumu anlattım ilgili birime yönlendirip arama kaydı yapmışlar gün içinde arayacaklarmış
GalaxyAhmet
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar

Ürünü tamir edemediklerini, bana ürünümü bu şekilde yollayamayacaklarını söyleyerek, 475 liralık teklifi de reddettiğimden dolayı (Ben ürünümü 2022 yılında o zamanın dolar kuruyla 32 dolara almıştım. Bana şimdinin kuruyla aynı parayı teklif ediyorlar şaka gibi.) Buds2 kupon kodu verdiler. AKG marka ürün almayın ve asla SamsungWA üzerinden eşyalarınızı servise yollamayın. Şimdi kulaklığım aynı satıcıda 3500 liraya satılıyor. Ama en azından sözde muadili ile değişim yaptılar. Bu gibi durumlarda siz de kuponu reddederek ya ürününüzü isteyin ya da muadilini almaya çalışın çünkü verdikleri kupon ile alışveriş yapmak imkansız en kötü kulaklık 500 küsür lira.

0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba GalaxyAhmet,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımızın 5.12.2023 tarihinde iletişime geçtiğini görmekteyiz. 

Teşekkürler.

MOD

0 Likes