Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Saatimi çok aktif kullanan birisi değilim bu gün tesadüfen gördüm önce ekrana bir şey düştüğünü sandım fakat yakından incelediğimde ekranla alakalı... View Post
Tam 2 gün sarj ADO acık Disarıda ken ful bluetooth Evde ken sürekli wifi Ve pil tasaruf kapalı Saglık uygulamaları ektip View Post
merhabalar forumda gordugum haberlere göre one ui watch 6 yayinlanmis ama bana hala gelmedi sadece samsung wearable guncellendi ve yeni saat yuzleri... View Post
Yaklaşık 2 ay önce aldım ve kullanırken bazen bildirim geliyor. Baktığımda bildirim olmuyor. Saat başı oldu diye düşünüyorum ama o da yok. Günde 2-3... View Post
🤣 Belki daha önce konu açılmış olabilir ama one ui 8 watch yerine izle olarak yazılmış güncelleme denetleme kısmında. Yapay zeka çeviriyor... View Post
Sesi fullememe rağmen sol kulaklıktaki ses çok az geliyor sağda aynı sorun yok bozuldu mu bir anda neden böyle oldu 3 yıl garantisi var. Biri yardımcı... View Post
Yaklaşık bir ay önce aldığım Galaxy Buds 3 Pro kulaklığım aldığım ilk haftadan beri sürekli şarj sorunu yaşıyor. Kulaklıklar şarj kutusunun içindeyken... View Post
dün satin almış olduğum buds4 pro kulakta fazla durduğu zaman biraz ağrı yapıyor ( max 1 saat) önceki modelim ilk seri buds kullanıyordum onda böyle... View Post
Buds 3 proyu alalı 5 ay oldu son bir haftadır sesli komutlar çalışmamaya başladı böyle bir sorun yaşayan var mı ? View Post
Wallet yoktu sanki? One ui 8.5 ayarlar menüsünü yapmışlar View Post
Merhabalar, bende Samsung Buds3 kulaklık var. Kulaklıkların tekini kaybettim. Tek olarak yeniden satın alma veya temin etme imkânı var mı? Bu konuda... View Post
Normalde adımları telefondan takip ediyordum. Geçen hafta akıllı bileklik aldım ve bir odadan bir odaya giderken 100 adım artıyor. Evin içinde 1000... View Post
Herkese merhaba. Direk konuya başlayalım: ✏️Tasarım Şeffaf kapak tasarımı,kiri birazcık gösteriyor.Kapakta ufak oynamalar,var normal mi... View Post