cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Watch kullanıcılarına soru

(Topic created on: 12-05-2023 07:06 PM)
413 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Giyilebilir Cihazlar

Memnun musunuz? Ben çok değilim. Sebebi arayüzün aşırı kasması ve her şeyi o ekrana gelince tekrardan yüklemesi. Geçenlerde aniden saati unuttu sıfırdan kurmak zorunda kaldım. O da neyse ama bu kasma olayı berbat. Eski tizen saatler böyle değildi. Hiç takılmazlardı ama bu wearos iyi değil. Güncelleme konusu da kötü. Bir büyük güncelleme dağıttılar o kadar. İnsan arada bir güvenlik güncellemesi dağıtır ama yok. Watch5 kullanıyorum. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Yeşilırmak
Moderator
Moderator
Options
Giyilebilir Cihazlar

Merhaba 0serName,

Aşağıdaki linkle Galaxy Watch cihazınız için hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-send-error-report-about-galaxy-watch/#:~:te....

Teşekkürler.

MOd

View solution in context

0 Likes
17 Comments
Tellioğlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Saat için o kadar da **bleep** güvenlik güncellemesine ihtiyaç olmayabilir. Kasma konusunda haklısınız.
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Olabilir ama düzeltilmesi gereken yerler var bari onun için güncelleme dağıtılsın. Watch 6 ya geçen dağıttılar 5 lerde tık yok. Zaten bu oneui 5i de önce Watch4 sonra Watch5 aldı garip bir şekilde. Saaten ara ara soğuyorum bu kasmalar yüzünden.
0 Likes
Tellioğlu
Active Level 6
Giyilebilir Cihazlar
Oneui 5 le 4 arasında çok çok minör farklar var zaten bence. Kasmalar gerçekten ele alınması gereken en büyük sorunu. İlk aldığım zamanlarda saati çok kurcalardım bu nedenle kasmalar beni de rahatsız ediyordu fakat artık sadece saat, bildirimler ve aktivite kaydı için kullanıyorum. Aktivite kaydımı da telefondan kontrol ettiğim için çok da rahatsız etmiyor açıkçası. Whatsapp gibi interneti kullanan ve işlemcisini yoran uygulamalar daha da kastıracaktır bilginiz olsun
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Evet bende alıştım ama amiral gemisi olan bir saat ve bunların olması üzücü. OneUI5 de aslında animasyonlar biraz iyileşti ama bu sideloading denen olaylar asıl sıkıntı. Mesela şu an play store da bezelden çevirince oluşması gereken animasyonlar çalışmıyor. Bende tam sizin gibi kullanıyorum. Buna el atmaları gerekli.
F-I-R-A-T
Active Level 10
Giyilebilir Cihazlar
Evet arayüz kötü samsung saatlerin (watch 6 classic 47mm)
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Özellik ve donanım olarak çok iyi cihazları yazılımla kötü hale getiriyorlar. Bunun geliştirilmesi lazım.
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Watch 6 classic kullanıyorum hiçbir sorun yok çok memnunum.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Giyilebilir Cihazlar
Kasma yok mu? Bende watch 5 var arkadaşımda Watch 6 ve aynılar.
0 Likes
bevcan
Active Level 7
Giyilebilir Cihazlar
Ben hiç kadma donma vs yaşamadım gayet akıcı bir şekilde kullanıyorum,bu arada anşmasyonları kapattım ayarlardan bilginiz olsun