cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z serisi alınır mı?

(Topic created on: 11-08-2024 08:04 PM)
463 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy Z

Bi ara z serisini kullanıp denemeyi çok fazla istiyorum fakat katlama sıkıntısı var sizce değer mi parasına?

image

image

Ekran koruyucuyu çıkarmak ne kadar mantıklı sıkıntı olur mu her yıl ekran koruyucuyu değiştirmek mi lazım?
56 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Yani öyle dediğin gibi Samsung'un S serisi cihazları çok güzel bütçen hangisine yetiyorsa onu alırsın s23 serileri s24 serileri bunlar çok güzel artı yanına bir de mesela bir tablet daha güzel olur
Galaxy Z
Vatanda flip 6yı denemiştim hissi aşırı güzeldi. Teknosada da fold 6yı incelemiştimmama izler vardı vatanda da incelemiştim izler yoktu fakat Fold kaba gelmişti biraz bana ama işin mantığını kavrayınca sevmeye başladım. Aslında flip 6yı çok fazla kullanıp deneyimlemek istiyorum fiyatı da fold 6ya göre gayet iyi. Fakat ekran çok tedirgin ediyor. Youtubeda da yabancıların yorumlarını (fold x için) okudum ekran koruyucuyu çıkarmışlar bazılarının ekranın sağ/sol tarafı komple gitmiş göstermiyor, bazılarında tam ortada siyah, yeşil her ne renkse artık çizgiler çıkmış bazılarının ekranı komple gitmiş. Bilemiyorum ya (flip 6 deneyimlerim hakkında postum var)
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Macera arama bence pek Haa cihazlar asla kötü demiyorum çok güzel cihazlar Ama bir sorun yaşarsan başın ağrır yani
Galaxy Z
Ya zaten alamam şu anda fakat ilerleyen zamanlar daha da bunlar gelişince almayı düşünüyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Dediğin gibi ileride teknolojileri gelişirse gayet güzel cihazlar şu anki en büyük sorunları menteşe sistemleri ile ilgili bir de bunların ekranlarında bir problem olursa ileride mesela bir s serisi cihaz gibi olmaz fiyatları
Galaxy Z
Bi de menteşeleri de bozuluyor bir yıla kalmaz cihazlar çöp oluyor (bazıları) yazık yaa
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Öyle dediğin gibi
Galaxy Z
Bi de adamın biri durability test yapmış telefona katlanan ekran patlamış (alev çıkarıyordu gördüm o alevi çok net şekilde) ama diğer ekran görüntü veriyorduu telefon hala çalışıyordu inanılmaz bir şekilde (adam telefon alev alırken samsungla dalga geçiyordu GŞSLGŞSŞGSŞ)
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
😂😂😂 yani şimdi sen de a24'e ekstrem şeyler yaparsan A 24 de çok güzel şeyler yapar
Galaxy Z
Annemin eski telfonuna çok ekstrem şeylr yapmıştım alev almadı allahtan elimde (ekranı ortadan ikiye böldüm...)