cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung pişmanlık tir başımdan geçen basit bir olay

(Topic created on: 11-07-2024 08:17 PM)
362 Views
Emrah33
Active Level 7
Options
Galaxy Z

Samsung z fold 5 garantili telefonumu iç ekran jelatini hava yaptığı için Adana da bulunan başaran servis ile irtibata geçtim mersinden geleceğim için iç ekran jelatini in ellerinde olup olmadığını sordum bilgi veremeyiz dediler mersinden kalktım gittim servise ne dese beğenirsiniz ellerinde iç ekran jelatini yok 4 iş günü teslim ederiz dediler kargo da yok tabi neyse adana da bir Samsung servis var dediler orayı da aradılar orda da yok mecbur telefonu bıraktım çok basit bir jelatini tedarik edemiyorlar Apple in yanından gecemezler (gerekli yerlere şikayetimi yaptım tabiki) koskoca adana mersinde iç ekran jelatini yok yazıklar olsun lanet olsun Samsung a

image

24 Comments
Galaxy Z
Binlerce samsung yetkili servisinden birinde sorun yaşayınca " lanet olsun samsunga " demek çok mantıklı 👍
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Z
Samsung kullandığım cihazlar s10 plus note 10 plus s23 s23 ultra s24 s24 plus z flip 5 z fold 5 Ankarada ki serviste te problem yaşadım mersinde de yaşadım adana da da yaşadım şimdi sana bunları mı anlatayım kardeşim inşallah seninde başına gelir de anlarsın ne diyeyim
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Z
Bir ekran jelatini iki serviste koskoca adana da bulunmuyorsa çok basit ne beklersin ki ben orda beklerken bir sürü kişi geldi herkes problem yaşadı net yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Samsung Hep Pişman Eder Diye Bir Şey Yoktur
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Z
Samsung telefondan bahsetmiyorum Samsung servislerinden bahsediyorum
flora_
Expert Level 5
Galaxy Z
Samsung zaten pişman etmez :DD, fakat ne yazık ki servisler sağolsun samsungtan soğuyanlar var markanın adını kara çıkaranlar var 🥲
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Servislerden Bahsettiğini Görmemişim Ki Doğrudur Bende Samsung Servislerin İle Sorun Yaşayanları Gördüm Forumda 😕
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Galaxy Z
Bu olay sadece türkiyede yaşanıyor bu arada. Diğer ülkelerde hiçbir sıkıntı yok adamlar yapıyor memnuniyetle hatta yenisiyle değiştiriyorlar.
Utandırıcı bir durum cidden Türkiyedeki ÇOĞU (hepsi demiyorum) samsung teknik servisi gerçekten ilgisiz. Ve ne yaygın ki insanlar samsungtan soğuyor.
Thhye başvurun abi, hakkınızı arayın. Bazı servislere cidden yazık. Umarım başlarına adam akıllı insanlar gelir.
Emrah33
Active Level 7
Galaxy Z
Çok haklısınız cimer hakem heyeti hepsine başvurdum 67 bin para verdim ben bu telefona telefondan çok memnunum servisler berbat ya Bi ekran jelatini tedarik edemiyorlar ben oradayken adamın biri geldi s24 plus telefon ekranı kırılmış ona da ekran yok dediler saçmalığa bakarmisiniz