cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Z serisi alınır mı?

(Topic created on: 11-08-2024 08:04 PM)
459 Views
OverTheHorizon
Expert Level 5
Options
Galaxy Z

Bi ara z serisini kullanıp denemeyi çok fazla istiyorum fakat katlama sıkıntısı var sizce değer mi parasına?

image

image

Ekran koruyucuyu çıkarmak ne kadar mantıklı sıkıntı olur mu her yıl ekran koruyucuyu değiştirmek mi lazım?
56 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
😂😂😂😂 ne desem şimdi bilemedim

Saygılar kral 😎😂
Galaxy Z
Buydu1731087950122.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Şimdi her elektronik cihazın sınırlarını zorlarsan bu ne olursa olsun telefon tablet televizyon illaki o cihazda bir problem yaratır sana büyük veya küçük ama cihazın kendisinden kaynaklı fabrikasyon bir problem olursa orası ayrı konu
Galaxy Z
Gene iyi dayandı ama telefon alev aldı telefon hala çalışıyordu diğer ekran görüntü veriyordu. (Ekranı sökmüştü)
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Yani Evet dediğin gibi gene iyi dayanmış Ama artık zaten üretilen çoğu cihaz kaliteli oluyor belli noktalarda özellikle sen bugün a serisinin en ucuz cihazını da alsan yine belli bir kalite var eski cihazlar gibi değil yani bundan 3-5 yıl önceki cihazlar gibi değil ha bazı noktalarda geriye gidiş var mı Evet var
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Güzel cihazlar ama neticede daha yeni çıkan cihazlar birkaç yıl oldu dediğin gibi uzun vadede katlanma mekanizmalarında bir problem olursa sıkıntı yaratabilir haa alınır mı alınır niye alınmasın
ben006
Expert Level 5
Galaxy Z
Oyun ve 100x olmadıgı icin tercih edilmez ama tasarım icinse kesinlikle evet
Anonymous
Not applicable
Galaxy Z
Zaten sen de görmüşsündür ilk çıkan cihazlarda ekranda iz yani katlanma izi ve menteşe problemleri çok fazla olmuştu az çok araştırmışsındır sen de bunları bilirsin şikayet var sitesinde falan var
OneUI_7
Expert Level 2
Galaxy Z
Z6 serisinin ekranını çok beğendim ben
Galaxy Z
Pembe rengine aşık oldum 🥲