dgkns215g000
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
arkadaslar selam benim bi kardesim var kardesim de babaannemin telefonunu aliyo (o telefon ds samsung) youtube i nasil tamamen engelleyebilirim (devre disi biraktim ama geri kaldiriyo ogrenmis)
bu arada modemin ana sayfasinda url engelleme bolumu var oraya youtube.com yazdim 2 3 tane url denedim hala uygulamaya girince youtube calismaya devam ediyo bunun komple kökten engelleme yolu yokmu
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2022 06:37 PM in
Galaxy S
Önce menüden gizle,derin uyku moduna al,sonra devredışı bırak ve YouTube için account hesabı vb.silip ,veri tasarrufkarını aç,YouTube içinden kısıtlı modu aç,çözünürlük ayarlarını en düşük seviyeye getir,arka planda veri ve internet kullanımı ile diğer dosyalara erişim izinkerini kapat şu an için bunları yapmanı tavsiye ediyorum😇.
2 Comments
dgkns215g000
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2022 06:36 PM in
Galaxy S
bu sefer de uygulamayi siler oskxlwkzlq
Solution

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
12-27-2022 06:37 PM in
Galaxy S
Önce menüden gizle,derin uyku moduna al,sonra devredışı bırak ve YouTube için account hesabı vb.silip ,veri tasarrufkarını aç,YouTube içinden kısıtlı modu aç,çözünürlük ayarlarını en düşük seviyeye getir,arka planda veri ve internet kullanımı ile diğer dosyalara erişim izinkerini kapat şu an için bunları yapmanı tavsiye ediyorum😇.