cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Güncelleme sonrasi medya oynatıcı sorunu

(Topic created on: 05-12-2025 06:26 PM)
188 Views
erdemdigitalnomad
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkese merhaba, telefonum s23. Android 15 güncellemesi sonrasında Spotifydan müzik dinlerken YouTube açtığımda spotifyi kapatiyor. Eskiden bildirim çubuğunda ikisini de yönetebilirdim fakat güncelleme sonrası iki medyayı tek panelde yönetemiyorum. Basit ama can sıkan bir sorun. Çözümü konusunda yardımcı olabilecek var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BURAKYAVAS
Active Level 4
Galaxy S
Canlı bildirimler ekranında 1 tane uygulama görünüyor. (ekran attığı. Yer)
Sağ taraftan indirdiğinde ayrı ayrı yönetebiliyorsun artık. Fotodan anlarsın diye detay girmedim böyle anlaşılır umarım

View solution in context

8 Comments
BURAKYAVAS
Active Level 4
Galaxy S
İki farklı medya açtım bildirim ekranından sağa sola kaydırarak geçiş yapabiliyorum s24fe android 15 uı7 😎1747066200384.jpg
0 Likes
Galaxy S
Yaş kaç 15 falan mı
0 Likes
BURAKYAVAS
Active Level 4
Galaxy S
Senden Büyük olduğum kesin vakit ayırıp yazıyorum birde 1747066481968.jpg1747066481997.jpg
0 Likes
Galaxy S
Yazdığın şeyin benim sorunumun çözümü ile alakası yok üstelik 😎 atmışsın övünür gibi. Facebook değil burası
0 Likes
Solution
BURAKYAVAS
Active Level 4
Galaxy S
Canlı bildirimler ekranında 1 tane uygulama görünüyor. (ekran attığı. Yer)
Sağ taraftan indirdiğinde ayrı ayrı yönetebiliyorsun artık. Fotodan anlarsın diye detay girmedim böyle anlaşılır umarım
Galaxy S
Bak şimdi yardımcı oldun işte :) teşekkür ediyorum bu ayrıntı gözümden kaçmış. Fakat keşke sol taraftan indirdiğimizde bildirim panelinden de yonetebilsek. Sağ taraf biraz göz yoruyor çok kalabalık
0 Likes
BURAKYAVAS
Active Level 4
Galaxy S
Bunla ilgili çok şikayet oldu. Direk sorduğun ekrandan değil. Sondan başladım paylaşmaya kusura bakma. Yaşım 40 yazılım mühendisiyim.
berkmeydan
Active Level 6
Galaxy S
Xhshsjsjsj ben s21 fe yle 3 tane açarim var misin iddasina
0 Likes