cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung telefon değişim sorunu hem eskiyi gasp ediyor hem de dayatma yapıyorlar

(Topic created on: 08-08-2022 05:38 PM)
1325 Views
mustafa yldrr
Active Level 4
Options
Galaxy S

daha önce s 10 plus cihazımın tüketici hakem heyeti kararıyla ilgili degişim kararındaki samsungun rezilliklerini anlattıgım yazımı banlamışlar modaratör yeşilırmak diye birisi sorun çözüldü diyor ne arayan var ne soran kim tarafından çözüldü bu sorun anlamıyorum çözüldü diye işaretlenmiş ne yorum yapailiyorum nede bir işaretleme teşekkürler rezil firma teşekkürler zaten icraya basvurdum bir iki güne tebligat elinize geçer 

çözüldü diye işaretlenen yazım bu

16,07,2022.TARİHİNDE S 10 PLUS CİHAZIMI HAKEM HEYETİ DEGİŞİM KARARI İLE ANKARA BDH A GÖNDERDİM (42579***** SERVİS KAYIT NUMARASI)CİHAZI İLK OLARAK DEGİŞİM DEGİLDE ÜCRET İADESİ OLARAK KABUL EDERİZ DEDİLER ÇÜNKÜ KUR YÜKSELMİŞ TELEFON FİYATLARI ARTMIŞTI ŞİKAYET VARA YAZDIM BENİ 44477 11 DEN ARADILAR TAMAM DEGİŞİM YAPALIM DEDİLER STOK KONTROLU VE ONAYLAR İÇİN YAKLAŞIK 10 GÜN BEKLEDİM ELLERİNDE S 10 PLUS OLMADIGINI BEYAN ETTİLER

BANA ONAYIM OLMADAN S 20FE GÖNDERDİLER FAKAT BENDE S 10 PLUS MUADİLİ DEGİL DİYE S 20 FE Yİ GERİ GÖNDERDİM ELLERİNDE S22 ULTRA OLDUGUNU VE BANA 12 BİN TL KARŞILIGINDA GÖNDEREBİLECEKLERİNİ SÖYLEDİLER  KABUL ETMEDİM BUDEFA S 20 PLUS VERELİM DEDİLER TAMAM DEDİM BU DEFA BANA SMS İLE ATTIKLARI TELEFONUN KODU S 20 YE(SM-G980FLBDTUR) AİTTİ YANİ BENİ KANDIRACAKLARDI KABUL ETMEDİM

ŞUAN BANA 3 SEÇENEK SUNULUYOR

1)ÜCRET İADESİ ŞUAN TELEFONUN 2.ELİ DAHA FAZLA TUTUYOR

2) S 20 FE S10 PLUS MUADİLİ DEGİL

3) 2S 20 PLUS DEDİLER S 20 ODA DÜŞÜK ÖZELLİKLİ BİR TELEFON

BEN DİLENCİ DEGİLİM HAKKIM OLANI İSTİYORUM YAPTIGINIZ YASALARA AYKIRI

BANA ESKİ TELEFONUMU GÖNDERİN DİYORUM OLMAZ DEGİŞİM ONAYLANDI DİYOR MUADİL TELEFON ÖNER DİYORUM SADECE ELİMİZDE BU VAR DİYORLAR S 22 PLUS VER FARKINIDA VEREYİM DİYORUM STOKTA YOK DİYORLAR ANLAYACANIZ SAMSUNG ELİMDEKİ TELEFONU GASP ETTİ YA DAHA DÜŞÜK ÖZELLİKLİ TELEFONU ALIRSIN DİYOR YADA PİYASASININ ÇOK ALTINDA ÜCRET ÖDER TELEFONUNU ALIRIM DİYOR ZATEN 2 .ELİ DAHA YÜKSEK TELEFONUN  20 GÜNDÜR TELEFONSUZ OLAMAMI YANAYIM PARAMLA REZİL OLDUGUMAMI YANAYIM HERGÜN SAMSUNGU ARAMAKTAN BIKTIM TELEFONUMU VERSELER GİDİP MAHKEMEYE İŞLEM BAŞLATACAM ONUDA YAPAMAYAYIM DİYE TELEFONU GÖNDERMİYORLAR BİRDAHA NE SAMSUNG ALIRIM NEDE ALDIRIRIM

HEM DOLANDIRICI HEM YALANCI BİR FİRMASIN SAMSUNG BU ZAMANA KADAR SATIŞ SONRASI DESTEGİNDEN DOLAYI ALIYORDUM İLK DEFA SATIŞ SONRASI DESTEK LAZIM OLDU YAPTIGINA BAK

YAZMADIGIM YER DESTEK KALMADI ARTIK MAGDURİYETİMİN GİDERİLMESİNİ İSTİYORUM YA MUADİL TELEFON ÖNERİN YADA ESKİYİ VERİN MAHKEMEYE GİDECEGİM

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba mustafa yldrr,

Konuyla ilgili olarak ekip arkadaşlarımız sizle iletişime geçti.

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
20 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kardeşim hepsini okuyamadım ama bende sizin gibi bir sorun yaşamıştım evvelinde o zaman A71 vardı bende onun yenisiyle değişim yapmıştım biraz uzatmislardi ama sonuçta değişim gerçekleşti mahkemeye gitmeden
mustafa yldrr
Active Level 4
Galaxy S

yok valla çok sıkıntılı işlerle ugrastım şu bir ayda samsungun gerçek yüzünü gördüm hiçbir işlem yapmıyorlar arayanda yok soranda yok

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bence şöyle ki sizin bulunduğunuz yerde ki Samsung servisi biraz sıkıntılı herhalde bizim burada ki Balıkesir Edremit te ki serviste sorun olmadan (çok az ugraşla en azından) değişim yapıldı.

Aslında her yerde aynı olması gerekiyor bu tür firmaların servisleri
mustafa yldrr
Active Level 4
Galaxy S

sizin orası bizim burası diye birşey yokki telefonu ankara bdh a gönderiyoruz ben ankaraya gönderdim sizi bilemiyorum nereye gönderdiniz nasıl yapıldı işlemler

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yok işte her yerde prosedür tek olmalı ve ona göre muamele yapılmalı ben onu demek istedim orda kardeşim
mustafa yldrr
Active Level 4
Galaxy S

ANLADIM BEN SENİ KARDEŞİM DESTEGİN İÇİN EYVALLAH BEN SANA BİŞEY DEMEDİM :dD

galaxyxda
Active Level 6
Galaxy S
Samsung tr servis rezalettir. Apple gibi olamazlar asla, apple a kurban olsunlar.
mustafa yldrr
Active Level 4
Galaxy S

valla samsungdan daha kötü olamayacakları kesin zaten 

Jubei
Active Level 10
Galaxy S
Galaxy S22 Plus stok yok diyorlarsa, nasıl oluyorda stok olmayan telefonu resmi internet sitesinden satış yapabiliyor?
inanmayın böyle şeylere.
Benzer olay benimde Microsoft Türkiye, Nokia Türkiye ile başıma geldi, benim olayımda bırakın stokta olmayan telefonu, artık Türkiye'de satışta olmayan telefonu 2 iş günü içerisinde sıfır kapalı kutu olarak evime kadar gönderdiler.
Sözün özü, hakkınızı sonuna kadar arayın, ihtarname çekin, eninde sonunda sizin telefonunuzu muadil veya bir üst model ile ücretsiz olarak verecek, sadece sabırlı olmanız gerekiyor, şimdiden geçmiş olsun.