cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

samsung s4

(Topic created on: 01-05-2021 02:28 AM)
592 Views
samsungs4
Active Level 2
Options
Galaxy S

Samsung s4 telefona fabrika ayarlarına dondurdukten sonra turkce dil desteği gelmedi İngilizce ve Arapça Çince var turkceye nasil çevirebilirim ayarlar bölümünden yapıyorum turkce yok

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000005
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba samsungs4,

Ben Siyah, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
10 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
tekrar sıfırlayın
samsungs4
Active Level 2
Galaxy S
yaptım yine olmadı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
s4 artık tarih oldu muhtemelen desteği kesti
HxBxS
Active Level 6
Galaxy S
arkadaşın dediği gibi desteğini çektiği için TR dil paketine ulaşamıyorsan eğer... yanlış hatırlamıyorsam cd(hafıza kartı) üzerinden s4 lere sistem yüklenebiliyor diye biliyorum... cihazınıza uygun olan istediğiniz işletim sistemini cd kart üzerinden yüklemenizi tavsiye ederim

desteği yok ise pc üzerinden cihazınıza sistem atmanız gerekicektir...
mfurknka
Expert Level 1
Galaxy S
Telefonunuzda ki yazılım Türkiye yazılımı değil. Android 6 ve aşşağısında başka yazılımlar (Türkiye dışı) da Türkçe dil desteği bulunmamakta. Android 7 ile beraber bütün diller desteklenmeye başlamakta. O yüzden cihaza Türkiye yazılımını atmanız gerekmekte.
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
bende s 4 var ikinci telefonum bende cok sifirladim hepde Türkçe dil desteği oldu yani.. telefonda vardir tekrar deneyin
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
s4

20210105_041301_8685.jpg

20210105_041325_8686.jpg

0 Likes
ufk
Active Level 3
Galaxy S
sakallar da o bicim Arapça kullan gitsin dayi Arapça varken diğerleri kullanmak olmaz ayıp olur yani 😊
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Ayarlar > Genel yönetim > Dil ve giriş > Dil > Dil ekle bolumunden Türkçe dilini ekleyin.
0 Likes