cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Şarj Testi

(Topic created on: 01-30-2025 12:37 AM)
225 Views
Tekyolislam25
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

image

Geçen birinin yazdığı bir şeye bakmıştım tam olarak neydi hatırlamıyorum ona bir yorum yapılmıştı isim vermeyeyim neymiş efendim s23 varmış adamda 6 saat gidiyormuş oneui 6.1 daha da bozmuş işte yok iphone 13 bir önceki cihazıymış 2 3 saat daha uzun gidermiş yani gülesim gelmişti adama yazdım uzun uzun döşedim 1 cevap yazdı sonra ben bir kaç cevap daha yazdım daha da bana yazamadı. Kendisi iphoneci çıktı kısaca, biz Samsung ve diğer marka telefon kullanıcıları olarak tek sevmediğimiz bir marka varsa logosuna güvenip yan gelip yatan, tuşlardan kurtulacağız diyip kamera tuşu ekleyip üstüne **bleep** açmadığı rakibinden çok daha pahalıya sattığı telefonları olan Apple'dır. Bunun yazdığına sinir oldum bugün bir ekran süresi yaptım 6 saat sadece %52 şarjım falan gitmiş artı ekran kapalı 5 saat vardı ve bunlar wifi bluetooth artı konum açıkken toplam 11 saatte gitti. Bu da iphone çok optimize diyenler için gelsin iphone optimizasyonu ne söyleyeyim mi -Bunu aynen o adama da yazmıştım- arka plandaki uygulamaları durdurmak ama bu androide gelirsen arkada açık kalıyor he istersen Galaxy S4 telefonlarında bile olan arka plan etkinliğini kısıtla seçeneğiyle iphone yaparsın telefonu 🤣🤣🤣🤣 yani İphone alan ve alacaklara söylüyorum paranızı elmaya değil diğer markalara verin ki daha yüksek cihazlar alın çünkü Apple pahalıcının önde gideni. Bakın Samsung demiyorum illede, Xiaomi; Oppo , Huawei, Realme gibi markalar alın. apple almazsanız ucuza işinizi daha yüksek cihazla çözersiniz.
9 Comments
ltttdd
Active Level 3
Galaxy S
Stt
0 Likes
ltttdd
Active Level 3
Galaxy S
Mop
0 Likes
ltttdd
Active Level 3
Galaxy S
Foi
0 Likes
ltttdd
Active Level 3
Galaxy S
Mpl
0 Likes
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Kardeş seviye kasmak için mi rastgele yorum atmışsın? 😂😂
0 Likes
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Çok güzel yazmışsınız hocam👏
AEGLR
Active Level 4
Galaxy S
Pili hızlı emen sadece instagram. Uzun kullanımlarım sonucu instagram kullanmasam şarjım rahat 10 saati görür. Video, dizi izlemek ve oyun oynamak inanın s24 ultra da şarj harcatmayacak kadar minimum seviyede. Sırf bu yüzden iphone 15 prodan geçiş yaptım ve sanırım telefon konusunda en iyi tercihi yapmış bulunmaktayım.
Tekyolislam25
Active Level 6
Galaxy S
Sanırm mı?????????? Tabiki en iyi tercih daha az para verip daha iyi ya da yakın güçte bir şeyi ucuza aldın ki bana sorarsan daha iyi bir şey
0 Likes
AEGLR
Active Level 4
Galaxy S
Akıcılık ve hız konusunda s24 ultra çok çok önde. Tabi ki 15 proya göre konuşuyorum. Kamera korkum vardı ki ayarlarını yapınca bambaşka bir seviyeye geldi s24üm