cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Vs Apple Modellere göre

(Topic created on: 02-09-2025 05:09 PM)
155 Views
TitanCameraMan
Active Level 6
Options
Galaxy S

Eğlenceli bir içerik yapmak istiyorum, karşı modellere karşı o dönemki en iyi cihazı seçeceğiz:

S1 vs İphone 4
S2 Vs İphone 4s 
Note 2 - S3 vs İphone 5
Note 3 -S4 vs İphone 5S
Note 4 - S5 vs İphone 6 Plus
Note 5- S6 edge vs İphone 6s Plus
Note 7 🔥 -S7 edge vs İphone 7 Plus
Note 8 - S8 Plus vs İphone X İphone 8 Plus
Note 9 - S9 Plus vs İphone XR Max
S10 Plus vs Note 10 vs İphone 11 Pro Max
S20 Ultra - Note 20 Ultra vs İphone 12 Pro Max
S21 Ultra vs İphone 13 Pro Max
S22 Ultra vs İphone 13 Pro Max
S23 Ultra vs İphone 14 pro Max
S24 Ultra vs İphone 15 Pro Max 
S25 Ultra vs İphone 16 Pro max

(2 kez neden 13 yazdım derseniz ne yazık Note serisi kaldırınca düzen komple karıştı, her telefon birbirinden 6 ay sonra çıktı, aynı tarihte çıkmadı, işlemciye göre hizaladım)

Fiyat performans
Yazılım 
Güç 
Ekosistem 
Kafanıza göre daha iyi diyebilirsiniz, objektif olmanıza gerek yok ama yinede sebeplerini yazın.

8 Comments
Rappa
Active Level 6
Galaxy S
S21 serisine göre 13 baya iyi performans ve özellikle pil konusunda
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
S22,S21 ve S20 ailesi zamanlarında iPhone seçilir gerisinde Samsung alınır konu kapanır.
Galaxy S
Benim listem:
İphone 4 kazanır
İphone 4s kazanır
(Açıklama yapma ihtiyacı bile bulmuyorum açık farkla daha iyi)

Note 2 bence İphone 5'den daha iyi, İphone 5 şuan için aşırı küçük bir cihaz; ama Note 2: Ekran teknolojisi, S pen desteği ve zamanına göre büyük boyutu ile ayrı bir cihaz.

Note 3 hakkında aynı görüşlere sahibim İphone 5s'e kıyasla.

Note 4 ne kadar efsane olsa bile İphone 6 Plus çok daha stabildi ve kamerasını kulanmak daha kolaydı.

Note 5'in tasarımı, özelikleri ve ekran teknolojisi İphone 6s Plus'ın içinden geçer.

Note 7 🔥 İphone 7'yi patlatır.
S7 edge döneminde inanılmaz bir telefondu S6 edge e kıyasla tam anlamıyla devrimi gerçekleştirmişti, kamera konusundan tutun her konuda Samsung daha iyidi, hatta oyun performansı olarak bile daha iyi.

Note 8 ve S8 Plus inanılmaz telefonlar hatta S8'e aşığım fakat, İPhone X aşırı stabil bir cihaz, hala güncel bir cihaz bu yüzden net İphone X diyeceğim.

S10 ile İphone 11 Pro Max'i kıyaslamak mantıksız, İphone 11 hala deli gibi satan, çok stabil bir cihaz ve hala güncel.

S20 Ultra vs İphone 12 Pro Max
Sırf iphone 60 hz olduğu için S20 Ultra daha iyi diyebilirim.

S21 ve S22 Ultra
Kusura bakmayın ama 13 Pro Max bence bu iki cihazda daha iyi, bunun temel sebebi cihazın hala güncel olması, S21 Ultra batarya ve ısınma sorununa sahip, S22 Uktra daha iyi olsa da yine İphone daha stabil.

S23 Ultra bence İphone 14'ten daha iyi bir cihaz, bunun bir çok sebebi var ama İphone 14 Pro Max'in günceleme desteği aklıma gelince çok arada kalıyorum beraberlik veriyorum.

S24 Ultra vs İphone 15 Pro Max

Burada 7 yıl güncelleme desteği ile yılardır olan güncelliğini sorunu çözülüyor ve bir çok bakımdan üstün bir cihaz S24 Ultra yansımaz ekranı, yapay zeka özelikleri, işlemcisinin gücü v.s S24 Ultra'ya puanım gidiyor.

S25 Ultra vs İphone 16 Pro Max derseniz, yine S25 Ultra'ya yansımaz ekran, 8 Elite ve yapay zeka yüzünden puan veriyorum fakat aralarında çok ciddi bir **bleep** yok.

Sizin listeniz nasıl ?
FurkanFA
Active Level 6
Galaxy S
Tarafsız yorum diye buna denir. Kesinlikle katılıyorum.
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy S
Peki a35 in rakibi kim ıphone 11 felan mı?
Alickk
Active Level 4
Galaxy S
iPhone 11 İle Karşılaştırılabilir Bide Belki Bazı Se Modelleri
Burak_A35_5G
Active Level 6
Galaxy S
12 13 felan peki?
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

S25 serisine kadar iPhone derim çünkü Samsung s25 ile gerçekten iPhone seviyesine geldi güç olsun akıcılık olsun bu durumda iki cihaz da tercih edilebilir