- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Eğlenceli bir içerik yapmak istiyorum, karşı modellere karşı o dönemki en iyi cihazı seçeceğiz:
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 05:12 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 05:17 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 05:21 PM (Last edited 02-09-2025 05:36 PM ) in
Galaxy Sİphone 4 kazanır
İphone 4s kazanır
(Açıklama yapma ihtiyacı bile bulmuyorum açık farkla daha iyi)
Note 2 bence İphone 5'den daha iyi, İphone 5 şuan için aşırı küçük bir cihaz; ama Note 2: Ekran teknolojisi, S pen desteği ve zamanına göre büyük boyutu ile ayrı bir cihaz.
Note 3 hakkında aynı görüşlere sahibim İphone 5s'e kıyasla.
Note 4 ne kadar efsane olsa bile İphone 6 Plus çok daha stabildi ve kamerasını kulanmak daha kolaydı.
Note 5'in tasarımı, özelikleri ve ekran teknolojisi İphone 6s Plus'ın içinden geçer.
Note 7 🔥 İphone 7'yi patlatır.
S7 edge döneminde inanılmaz bir telefondu S6 edge e kıyasla tam anlamıyla devrimi gerçekleştirmişti, kamera konusundan tutun her konuda Samsung daha iyidi, hatta oyun performansı olarak bile daha iyi.
Note 8 ve S8 Plus inanılmaz telefonlar hatta S8'e aşığım fakat, İPhone X aşırı stabil bir cihaz, hala güncel bir cihaz bu yüzden net İphone X diyeceğim.
S10 ile İphone 11 Pro Max'i kıyaslamak mantıksız, İphone 11 hala deli gibi satan, çok stabil bir cihaz ve hala güncel.
S20 Ultra vs İphone 12 Pro Max
Sırf iphone 60 hz olduğu için S20 Ultra daha iyi diyebilirim.
S21 ve S22 Ultra
Kusura bakmayın ama 13 Pro Max bence bu iki cihazda daha iyi, bunun temel sebebi cihazın hala güncel olması, S21 Ultra batarya ve ısınma sorununa sahip, S22 Uktra daha iyi olsa da yine İphone daha stabil.
S23 Ultra bence İphone 14'ten daha iyi bir cihaz, bunun bir çok sebebi var ama İphone 14 Pro Max'in günceleme desteği aklıma gelince çok arada kalıyorum beraberlik veriyorum.
S24 Ultra vs İphone 15 Pro Max
Burada 7 yıl güncelleme desteği ile yılardır olan güncelliğini sorunu çözülüyor ve bir çok bakımdan üstün bir cihaz S24 Ultra yansımaz ekranı, yapay zeka özelikleri, işlemcisinin gücü v.s S24 Ultra'ya puanım gidiyor.
S25 Ultra vs İphone 16 Pro Max derseniz, yine S25 Ultra'ya yansımaz ekran, 8 Elite ve yapay zeka yüzünden puan veriyorum fakat aralarında çok ciddi bir **bleep** yok.
Sizin listeniz nasıl ?
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 05:31 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 06:44 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 07:27 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 07:32 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-09-2025 08:39 PM in
Galaxy SS25 serisine kadar iPhone derim çünkü Samsung s25 ile gerçekten iPhone seviyesine geldi güç olsun akıcılık olsun bu durumda iki cihaz da tercih edilebilir