cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s9 plus android q güncellemesi

(Topic created on: 01-31-2020 07:00 PM)
349 Views
tatlıbela01
Active Level 6
Options
Galaxy S

Dünyada dağıtıma başlanılan 10 sürümü türkiyede dağıtılmayacak süre uzayacak diyen ve boş konuşanlar milleti strese sokmayın ve sizde girmeyin zaten stabil olarak s9 plusta kullanılan android 10 hangi nedenle türkiye piyasasında dağıtılmasın beta uygulaması yapılan ülkelere jest maiyetinde önden verildi bu iphone kullanıcıları içinde yapılır onlarda gold master diye geçer ve daha sonrada diğer tüketicilere 1 hafta sonra verilir samsungda aynı yolu izlemeye başladı sabır edin 10uda yüklersiniz ve 2 saat sonra farkına varırsınızki telefonunuzun note 11 olmadığının sadece basit değişikliklere sahip olduğunun 🤣🤣🤣

104 Comments
ahmetenes
Active Level 1
Galaxy S
bi de böyle samsung'u haklı çıkaranlar yok mu insan çıldırır. yok elektronik cihazmış da yok normalmiş. hiç elektronik cihaz kullanmadık sanki. 1. gecikme olamaz, sen dünya devisin. 2. madem gecikme var, hindistan'a, almanya'ya da dağıtmayacaksın o zaman. 3. çocuk oyuncağı değil bu tarih sürekli güncellenmez. 4. bahsettiğimiz cihaz amiral gemisi, 2 kez ertelendi.
batuhaniaS24U
Active Level 6
Galaxy S
Amacım burda samsung'u haklı çıkartmak değil, genel olarak tüm firmalar için geçerli bu dediğim. Aslında çıldıran benim yani Sen dünya devisin bu olmaz demek yerine insanoğlunun elinden çıkan birşeyi aksaklıklar olabilir azcık daha sabrederim diyebiliyorum. Madem bize gelmedi hindistana da, Almanya'ya da dağıtmayacaksın diyerek çocuk gibi ciyaklamanın bir manası yok bence. Bugün gelmez 2 hafta sonra gelir. Bu işlerin keyfe keder olmadığını bilin. Android açık kaynaklı karmaşık bir işletim sistemi tak diyince tüm telefonlara veremiyor o güncellemeyi Adamlar en önce en güncel telefonunu halleder sonra sırayla gider.
ygtylc
Active Level 7
Galaxy S
Cihaz S9 un alacağı son sürüm güncellemesi olacağı için hataları düzektmeye çalışıyorlar.
TUNCER
Active Level 5
Galaxy S

Bir güncellemedir gider. Ha geldi ha gelecek gelse ne gekmese ne. Nedir bu. Yok şu gelecek dedi yok ben gel eyecek dedim. Sonuç güncelleme konusunda samsung benim fikrim geride. Ha bu arada samsung arayüzü diğer markalatın arayüzene göre akıcı tabi bu benim fikrim. Konunun özeti güncelleme müncelleme yok kimseye. 

Samsung kendi arayüzünü geliştiriyor ve ku konuda başarılı o nedenle kendi yazılımını kendi kodu ile ONE UI 2.0  ONE UI 2.1 ..... ONE UI 3 diye devam ettirse ve Androide bağımlı kalmasak. 

gs1905
Active Level 7
Galaxy S
şubatta güncelleme arkadaşlar
Seventyone
Active Level 2
Galaxy S
kaynak?
Kadirtakann
Active Level 3
Galaxy S
Canlı destek ertelenme söz konusu değildir diyor sıkılmadan şubat diyorsunuz