cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s7 edge cihaz ısınma sorunu

(Topic created on: 06-22-2020 11:11 PM)
5219 Views
fathkeskin
Active Level 2
Options
Galaxy S

Telefon durduk yere işlemci tarafı çok ısınıyor sorun nedir ? Batarya biraz kötü sizce bundan dolayı olabilirmi?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
User0000004
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba fathkeskin,

Ben Turkuaz, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Cihazın ısınma durumunun kontrol edilebilmesi için Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members uygulamasına girdikten sonra Destek > Geri Bildirim Gönder > Sorun Bildirin > Aşırı Isınma bölümünden, sorunu ayrıntılı olarak yazarak Gönder butonuna basınız.

Gerekli kontroller sağlanılarak, kısa bir süre içinde size, yazılı olarak bilgilendirmesi sağlanacaktır.

Cihaz kullanılamayacak derecede aşırı ısınıyorsa, kontrol edilebilmesi için lütfen cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Arda9990
Active Level 8
Galaxy S
Evet etkisi olabilir bide eski bir cihaz ayrıca havalar çok büyük etken
0 Likes
fathkeskin
Active Level 2
Galaxy S
gece batarya 32 derece gündüz 43 derece bide yetmezmiş gibi aydındayım sicaklık tavan
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba Ben Alfatürk

Evet bataryadan da kaynaklanabilr sorun ama sana tavsiyem

samsung members a girip hata raporu göndermeni tavsiye ederim
fathkeskin
Active Level 2
Galaxy S
iyi durumda gösteriyor
fathkeskin
Active Level 2
Galaxy S
kısa devre yapıyor olabilirmi?
Emree1
Expert Level 2
Galaxy S
Benim eski S7 edge telefonumda çok ısınıyordu senin telefonunla alakalı olduğunu sanmıyorum sadece bence genel bir durum
0 Likes
fathkeskin
Active Level 2
Galaxy S
batarya sıcaklığı 43 e rahat çıkıyor
0 Likes
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
ayarlar>genel yonetim >sifirla>fabrika ayarlarina don yapiniz merak etmeyin verileriniz gitmeyecek sadece sorununuz cozulecektir
eger sorununuz duzelmez ise samsung members ana menusundeki arti(+)ikonuna tiklayarak geri bildirim gondere basarak hata raporuna basarak sorununuzu seçenekler arasinda uyani seçip bu sorununuzu anlatip gonderin
guç tasarruf modunu kapatin
ayarlar>cihaz bakimindan telefonunuzu optimize edin ardindan yine ayni yerden hafizaya basip hafizayi bosaltin ve arka plandaki uygulamalari kapatip telefonu yeniden baslatin
ardindan telefon acildiktan 5 dakika sonra telefinun pin ini girip acin
buyuk ihtimal sorunun duzelecektir
0 Likes
SUPERMANTR
Active Level 5
Galaxy S
S7EDGE mi kaldı aramızda para toplayıp bu arkadaşa A01 ALALIM hediye..
0 Likes