cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s24 ultra orjinal kılıf indirimi

(Topic created on: 3 weeks ago)
126 Views
mcesur
Active Level 4
Options
Galaxy S
kılıf alma düşüncesi olan kaçırmasın beyaz renkte güzel indirim yapılmış samsung türkiye hepsiburada mağazasında 

image

19 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Nasıl kılıf foto yokmu her modele var mı acaba
mcesur
Active Level 4
Galaxy S
orjinal kılıf resmi sitede var görselleri slikon beyaz olan modeli s24u için 1745338436736.jpg
0 Likes
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
S23 ultra için bakayım indirim var mı şansımıza
morley
Active Level 4
Galaxy S
9 aydır eflatun rengini kullanıyordum kenarlarında kopmalar vardı bunu görünce aldım direkt indirimlerle 300e geldi, bugün elime ulaştıKRgdOfx6cD.jpg
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
9ay iyi dayanmış 2 bin tl lik kılıfı 3 ay gitti cok çabuk yipraniyor Samsung kılıfları parasının hakkını vermiyor slikon kismi hepsinde ayni soyuluyor
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
aslında 3 aydan sonra benimki de kopmaya başladı ama çöpe atmak istemedim, kalite olarak aşırı iyi değil dediğin gibi ama tasarım olarak sadece pitaka ve samsungun kılıflarını beğeniyorum, pitakanın fiyatı da ortada malum o yüzden tek seçenek samsungun kılıfları benim için
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Bilmiyorum artık Samsung un o kılıfları 2 3 bin falan etmez ben soyulunca baya canim sıkıldıkça daha da soydum sonra attım 400 tl ye amazondan aldim bi tane neyse ucuza bisey kalmadı zaten 500tl altı oluyorsa Samsung alınır yoksa cok **bleep**
0 Likes
morley
Active Level 4
Galaxy S
ilk aldığımda 900 liraya almıştım amazondan o fiyata değmez ama yeni kılıf 300 liraya geldi kesinlikle daha iyi bir ürün bulamazdım bu fiyata direkt aldım o yüzden
0 Likes
Scofıeld
Active Level 6
Galaxy S
Bunun dokunuş hissiyatına yakın bir kılıf almıştım tüm tozları topluyordu ve cebe zor girip zor çıkıyordu aynı sorun **bleep** varmıdır
0 Likes