Galaxy tab s9+ tabletimden başka cihazlarda arama özelliğini kullanmak istiyorum ama s23 ultra telefonumda ayarlarda böyle bir menü yok. Ayarlarda... View Post
Galaxy tab s9+ tabletimden başka cihazlarda arama özelliğini kullanmak istiyorum ama s23 ultra telefonumda ayarlarda böyle bir menü yok. Ayarlarda... View Post
Güvenli klasör şifremi unuttum nasıl sıfırlayacağım.ekranda sıfırlama yazısı veya butonu çıkmıyor. View Post
Arkadaşlar samsung shop websitesinde gezinirken gözüme s21fe (2.nesil) adlı bir telefon gözüme çarptı. Küçük bir araştırma sonucu bu telefonun exynos... View Post
Biz One UI6 beklerken S901E modeli için 20 ülkede Kasım yamasini içeren CWK2 kodlu güncelleme yayınlandı. S22 için artık One UI 6 güncellemesi yalan... View Post
Bu nedir ne ise yarar ve nasıl yapilir bilen var mi View Post
Telefonda ekran kilidini pin seçtiğimizde en az 6 basamaklı bir sayı belirlediğimizde "Ok tuşuna basmadan ekranı aç" seçeneği çıkıyor. Ben 4... View Post
UI 6 ve Android 14 güncelleme sonrası yeni bir hata tesbit ettim. Bazı aramalarda görüşme kendiliğinden sonlanıyor. Bu durumla karşılaşan başka... View Post
S23 fe cihazım pubg de 60 fps seçmeme rağmen 50 fps 45 fps lere kadar dusuyor sebep ne ollabilir View Post
Merhaba s22 sarjiniz günlük kaç saat kullanıma uygun benim hızlı bir şekilde bitiyor. Günlük kullanım yapıyorum oyun oynamıyorum. Zaten şarjı bitecek... View Post
Arkadaşlar sizce s23 fe cihazimi one ui 6 güncelliyim mi yoksa beklwyelim mi ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
407 | |
382 | |
227 | |
198 | |
187 |
User | Count |
---|---|
40 | |
39 | |
38 | |