cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

s20

(Topic created on: 03-03-2021 11:24 AM)
233 Views
ugur11
Active Level 5
Options
Galaxy S

3.1 guncellemesini kim indirdi oyun ve pil konusunda iylesmeler var mi yoksa valla satacam biktim artik

5 Comments
gokhan01
Active Level 7
Galaxy S
Selam uğur...

s20 pil performans bence bekleme
ben s20ultra kullanıcısıyım ve 1 defa pil değişimi yapıldı benim cihazda ama malesef 1 ay sonra yine aynı oluyor pil hızlı tükeniyor. ama söylemeliyim ki ben oyun yotube ve müzik sıkça kullanıyorum ve sarj aleti hep yanimda ;))

bana kalırsa alismalisin bu olaya

selamlar
ugur11
Active Level 5
Galaxy S
hocam 120 hz ekran var kullanamiyorsn 😀 3200 cozunurlukte yine kullanamiyosun e bu cihazlari bu ozeliklere bakip aliyoruz ve islemci fiyasko oyun konusundada baya kotu neyse buda bana ders oldu glba
S20Sorunları
Active Level 4
Galaxy S
Düzelme imkanı olduğunu sanmıyorum. Fabrikadan çıkış yapan her cihaz farklı soruna sahip. Isınmadığını ısrarla savunan kullanıcılar olduğu kadar benim gibi orta grafiklerde 49 derece görenlerde mevcut. Belki 1-2 derece **bleep** edebilir
0 Likes
Galaxy S
s21 alınca yada farklı bir firma alınca pil konusunda farklı bişey yaşayacağını zannediyorsan yanılırsın , hepsi aynı yani , teknoloji gelişiyor yazılımlar donanımlar vs. ama pil hep yerinde sayıyor
0 Likes
Solution
Yeşil
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba ugur11,

Ben Yeşil, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. Pille ilgili sorun yaşadıpınızı düşünüyorsanız; Samsung Members uygulaması içerisinden "Yardım Alın > İnteraktif Kontroller > Pil" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

target=_blankhttps://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes