Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
S23'üm var. telefon durduk yere ekranı sanki iki kere tıklamışım gibi ekranı açılıyor daha sonradan geri kapanıyor bir süre sonra. Ekrana... View Post
Bu one ui 8 den sonra gelen ve üzerine bir iyileştirme güncellemesi almasına rağmen düzelmeyen çok sinir bozucu olan klavye takılma sorunu sinir krizi... View Post
Merhabalar s25 fe kullanan varmı. Bilgi almak istiyorum. Telefon nasıl iyimi View Post
One ui 8 geldikten sonra bazı problemler yaşadım hard reset attım telefona ve akıcılık arttı ama dikkatimi şu çekti kaydırma hareketlerini degil de... View Post
Cihaz S24 Ultra View Post
Mrb arkadaşlar s24 ultra cihazım var diğer cihazlara göre şebeke az çekiyor View Post
Whatsapp problemi yasayan var mi? Bildirim sesi baska caliyor , uygulama duraksiyor hata veriyor ustten gelen bildirime cevap veremiyorum onceden... View Post
Az önce herhangi bir kural ihlali yapmama rağmen WhatsApp'tan spam nedeniyle banlandım. Bu durumu dün yine aynı saatte yaşayan bir S25+... View Post
10 kasım Saat 06:00'da %100 Şarj ile evden çıktım. 11 kasım Saat 11:00'da %5 kaldı. 10 Kasım Saat 06:00-20:00 arası Mobil veri ile... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1542 | |
| 1164 | |
| 920 | |
| 680 | |
| 576 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 12 | |
| 9 | |