Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post

S23'üm var. telefon durduk yere ekranı sanki iki kere tıklamışım gibi ekranı açılıyor daha sonradan geri kapanıyor bir süre sonra. Ekrana... View Post

Bu one ui 8 den sonra gelen ve üzerine bir iyileştirme güncellemesi almasına rağmen düzelmeyen çok sinir bozucu olan klavye takılma sorunu sinir krizi... View Post

Merhabalar s25 fe kullanan varmı. Bilgi almak istiyorum. Telefon nasıl iyimi View Post

One ui 8 geldikten sonra bazı problemler yaşadım hard reset attım telefona ve akıcılık arttı ama dikkatimi şu çekti kaydırma hareketlerini degil de... View Post

Mrb arkadaşlar s24 ultra cihazım var diğer cihazlara göre şebeke az çekiyor  View Post

Whatsapp problemi yasayan var mi? Bildirim sesi baska caliyor , uygulama duraksiyor hata veriyor ustten gelen bildirime cevap veremiyorum onceden... View Post

Az önce herhangi bir kural ihlali yapmama rağmen WhatsApp'tan spam nedeniyle banlandım. Bu durumu dün yine aynı saatte yaşayan bir S25+... View Post

10 kasım Saat 06:00'da %100 Şarj ile evden çıktım. 11 kasım Saat 11:00'da %5 kaldı. 10 Kasım Saat 06:00-20:00 arası Mobil veri ile... View Post