cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s20 ultra bildirimlerin geç gelmesi

(Topic created on: 04-30-2020 09:17 PM)
2366 Views
igokkaya20
Active Level 1
Options
Galaxy S

Bildirimler geç geliyor yada uygulama ya girince geliyor. Denemediğin şey kalmadı sıfırlama dahil  samsungla görüştüm çözüm yok. Yabancı forumlarada baktım bir çözüm yok. Sorun sadece mobil veride.  Araştırdığımda google mesaj servisin wifide 15dk da mobil veride 28dk da bir telefondan sinyal gönderdiğini okudum.yani bu 28 dklık arada telefon uygulamaların bağlantısını kesiyor muhtemelen .buna ya bir ayar yada bir uygulama sebep oluyor olabilir.çözümü olan yardımcı olursa sevinirim.

23 Comments
androidci
Expert Level 2
Galaxy S
Güç tasarufu modu açık mı?
Veri tasarufu açık mı?
0 Likes
igokkaya20
Active Level 1
Galaxy S
ikiside kapalı
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy S
veribtasarufunuz açıksa bundan olabilir bu geć geliyo dediģniz uygulamalar uyku modundaysa olabilr, bu uygulmaların mobil verisini pilini kısıtladıysanız bundanda olabilir bunları binkontrol edip geri dönüşyaparsanız güze olur kardeşim

bunlar faydalı olduysa rica etsem ćözümümü kabul edip beni takip ederseniz sevinirim
0 Likes
igokkaya20
Active Level 1
Galaxy S
uyku modada değiller veri tasarrufu kapalı.
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy S
kusura bakmayın başka çözüm gelmedi int. biraz bakiyim bende bişey bulursam dönüşyaparım😔
0 Likes
kızılejder
Active Level 10
Galaxy S
baktımda biyerlere Push Notifications Fixer  siye bi uygulama var play store den indiriyosunuz bu çözüm olabilir belkii
igokkaya20
Active Level 1
Galaxy S
Onu da denedim önce düzelmiş biydi sonra yine aynı sorun oldu.teşekkürler bu arada
kızılejder
Active Level 10
Galaxy S
bide telefonunuzda bakarmısınız güvenliinternet veya aile koruması aćıkmı bunlarada bi bakın
0 Likes
igokkaya20
Active Level 1
Galaxy S
Türk Telekom kullanıyorum güvenli internette kapalı
0 Likes