- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
s20 FE kullanıyorum. Örneğin instagram üzerinden bir mesaj bildirimi geldi ve uygulamanın sağ üst köşesinde 1 rakamı çıkıyor, fakat uygulamaya girip mesajı görüntüledikten sonra o bildirim hala orada kalıyor. Gitmesi için ekranı aşağı kaydırıp bildirimler kısmından temizlemem gerekiyor. Gelen bildirimi uygulamadan görüntüledikten sonra silinmesini sağlayabileceğim bir ayar mevcut mu?
Solved! Go to Solution.
2 Solutions
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2022 02:10 AM (Last edited 05-08-2022 02:10 AM ) in
Galaxy SBu problemi çoğu uygulamada yaşadığınızı düşünmüyorum çünkü bu problem hepsinde yok.
Bu problemin Samsung'un veya telefonunuzun bir problemi olduğunu da düşünmüyorum.
Uygulama (Instagram) kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Geliştiriciyle iletişime geçmenizi öneririm. "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi geceler dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2022 03:14 AM (Last edited 05-08-2022 03:18 AM ) in
Galaxy SAyrıca uygulamadan görüntülendikten sonra bildirimin temizlenmesi için yapılabilecek menüsel bir ayarda bulunmuyor. Tabii isterseniz öneri olarak Members'dan iletebilirsiniz. Aynı şekilde uygulama üreticilerine danışarakta bildirebilirsiniz.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2022 01:57 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2022 02:10 AM (Last edited 05-08-2022 02:10 AM ) in
Galaxy SBu problemi çoğu uygulamada yaşadığınızı düşünmüyorum çünkü bu problem hepsinde yok.
Bu problemin Samsung'un veya telefonunuzun bir problemi olduğunu da düşünmüyorum.
Uygulama (Instagram) kaynaklı bir problem olduğunu düşünüyorum. Geliştiriciyle iletişime geçmenizi öneririm. "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi geceler dilerim
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-08-2022 03:14 AM (Last edited 05-08-2022 03:18 AM ) in
Galaxy SAyrıca uygulamadan görüntülendikten sonra bildirimin temizlenmesi için yapılabilecek menüsel bir ayarda bulunmuyor. Tabii isterseniz öneri olarak Members'dan iletebilirsiniz. Aynı şekilde uygulama üreticilerine danışarakta bildirebilirsiniz.