Geminiye bir soru sorduğum zaman benim izinim dışında E-postama erişip E-postalarımı kontrol ettiğini ve yaşadığım sorunu doğruladı. Ama ben özellikle... View Post
Geminiye bir soru sorduğum zaman benim izinim dışında E-postama erişip E-postalarımı kontrol ettiğini ve yaşadığım sorunu doğruladı. Ama ben özellikle... View Post
Arkadaşlar antutu v11 de soğutma yapmama ve gelişmiş işlememe rağmen adreno 730 60fps kilitli kalıyor ve 120hz dr olmasına rağmen ayrıca %50 yi... View Post
S23 ULTRA TELEFONUMDA HEM TYPE C KULAKLIK HEM DE BLUETOOTH KULAKLIK İLE AYNI ANDA SES ÇIKIŞI ALMAK İSTİYORUM. GEREK TELEFON ÖZELLİĞİ GEREKSE EK... View Post
Pek hosuma gitmiyor View Post
9 günlük cihazın ekranında amoled yanığı çıktı o zamandan beri servisle oyalıyor beni, vatan bilgisayar takmıyor Samsung yetkili servisi umursamıyor... View Post
Tüm uygulamalar için Android 16 Canlı Bildirimler. Now Bar ile uyumlu! Linkini özelden atacağım (Hiçbir korsan ve kötü yazılım... View Post
Arkadaşlar merhaba s25+ kullanıyorum bir kaç haftadır Spotify buga giriyor uygulama açılmıyor açılınca donuyor hiçbir şeye tıklanmıyor bazen... View Post
Galaxy uyumlu olmaya doğru gidiyor ama aceleye gelmiş gibi Trash Umarım yakında samsung komple google uygulamalarına geçmez (galeri,... View Post
Panele artık fotoğraf koyabiliyoruz 👏👏😁 View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 739 | |
| 619 | |
| 539 | |
| 538 | |
| 531 |