cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

s10 plus arama geldiğinde zil sesi sadece alt hoparlör ses veriyor üst çlşmyr

(Topic created on: 10-18-2020 06:58 PM)
1229 Views
selçuk60
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Medya oynanırken müzik dinlerken sterro hoparlör ikiside çalıyor fakat arama geldiğinde zil sesi alt hoparlör çalışıyor üst hoparlör çalmıyor bildirim seside mesaj geldiğinde aynı şekilde tek hopörlor ses veriyor bu konu hakkında bilgisi olan varmıdır

8 Comments
ÆX51
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba hata raporu göndermenizi tavsiye ederim yazılımsal olabilir veya açmamız gereken bir ayar olabilirSamsung members> yardım al> hata raporu adımlarını takip ederek gönderebilirsiniz
Yucifer999
Active Level 6
Galaxy S
bu bir sorun değildir , stereo hoparlör sadece video izlerken, müzik dinlerken veya oyun oynarken aktiftir. Diğer türlü gelen aramalar ya da bildirim sesi " mono " yani tek hoparlör olarak gelir.
0 Likes
selçuk60
Beginner Level 2
Galaxy S
yorum için sağolun ama boşuna sterro hoparlör diye cihaz alıyoz en büyük rakibi iphone her durumdada sterro ses veriyor çok ilginç
Yucifer999
Active Level 6
Galaxy S
Iphone kullanmadığım için bilemiyorum ama bana göre daha iyi böyle olması . Herkesin fikirleri farklıdır tabiiki de .
0 Likes
DURDU
Active Level 4
Galaxy S
erişilebilirlik menüsünden ses ayarları var oradaki çizgiyi ortaya getirin düzelmezse de buradaki members' uygulamasından test edin Ben de son Plus kullanıcısıyım bende sorun yok Bir de telefonda medrese sınırı var onu fulleyip kapatın
0 Likes
selçuk60
Beginner Level 2
Galaxy S
erişilebilirlik kısmındaki özellik aramalar dışında uyarısı var parantez içinde ve telefon kısmından ne sınırı var Onu anlayamadım
0 Likes
Yucifer999
Active Level 6
Galaxy S
Pardon , şuan arama geldiğinde baktım ve ses iki hoparlörden de geliyor . Ben tek hoparlör sanıyordum. Cihazı yeni mi aldınız ? Cihazı sıfırlamayı denediniz mi?
0 Likes
Solution
user000001111111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba selçuk60,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Bu soru ile foruma katkı sağladığınız için teşekkürler.

Kulaklarınızı korumak için zil sesleri ve alarm sesleri yalnızca ürün düz bir yüzeye konulduğunda stereo olarak verilir.

Teşekkürler.

MOD