Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
5 saat önce başıma geldi hayretler içinde bekliyorum. Daha önce başına gelen veya çözebilen oldu mu? View Post
2 gündür instagramda sesli bir mesaj atacağım zaman başka bir uygulamanın ses kaydetmesi yüzünden sesli mesaj yollayamıyorum. Arkada çalışan bir şey... View Post
Beyler sizce güncel olarak yurtdısı s24 ultra veya s25 ultra alınırmı alınırsa server kaydı vs. yapılıyormu ? View Post
Hangisinin avantajları neler View Post
Merhabalar s25 fe modelini aldım. Arama yaptığım esnada arama ekranından çıkınca ama arama halen devam ediyor bu arada ve ön kamera altında 3 tane... View Post
Bu uygulamaların altındaki yazıların nasıl geri beyaz yapabilirim ? Teşekkürler. View Post
Merhabalar, Temmuz 2024'ten beri S24 kullanıyorum fakat son 6 ay içinde pilim son %10'a gelince anında kapanmaya başladı. Yazılımsaldır diye... View Post
Tavsiye ettiğiniz uygun fiyatlı ekran koruyucu markası var mı(s24 ultra) View Post
Bu akbank virus olamaz demi sizde de boyle oldumu şarjı 37 ye inidrmiş imkansız View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1555 | |
| 1167 | |
| 925 | |
| 689 | |
| 596 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |
| 11 | |