cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

mesaj gitmeme sorunu

(Topic created on: 02-11-2020 06:14 PM)
775 Views
Topraks9plus
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Samsung s9 plus cep telefonumda mesaj gitmiyor

Ağ ayarlarını sıfırlamayı denedim yine olmadı 
Oparetör =turkcell

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Toprak,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

View solution in context

0 Likes
6 Comments
fatihckr
Active Level 7
Galaxy S
arkadaşlar öncelikle uygulamalar sağ üst köşe tıklayıp özel erişim açın ve premium sms servisini daima izin ver konumunu açın..(2.Çözüm ) benim başıma 1 senedir sms 4.5 g de göndereme sorunyla karşılaştım 3g de sorun yok rutin olarak gidiyor sorunun 4.5 g olduğuna kanısına vardım arkadaşın dediği gibi 10 dk. sonra gitme gibi sorunu vardı farklı şeyler denedim olmadı tlf nu bile formatladım 1 hafta öncesine kadar bu olayı çözdüm..hattım türkcell türkcellin tl metre diye servisi var kalan kontür sms kalan interneti gösteren bildirimi kapatmakla çözdüm..2142 IPTAL deyip kapatın sms gitmeme problemi böyle çözdüm..isterseniz deneyin umarım birilerine lazım olur
0 Likes
yuksellslak
Active Level 10
Galaxy S
Bi Garantiye göster yan Sanayi ürünlerden uzak durun
0 Likes
fatihckr
Active Level 7
Galaxy S
arkadaşlar öncelikle uygulamalar sağ üst köşe tıklayıp özel erişim açın ve premium sms servisini daima izin ver konumunu açın..(2.Çözüm ) benim başıma 1 senedir sms 4.5 g de göndereme sorunyla karşılaştım 3g de sorun yok rutin olarak gidiyor sorunun 4.5 g olduğuna kanısına vardım arkadaşın dediği gibi 10 dk. sonra gitme gibi sorunu vardı farklı şeyler denedim olmadı tlf nu bile formatladım 1 hafta öncesine kadar bu olayı çözdüm..hattım türkcell türkcellin tl metre diye servisi var kalan kontür sms kalan interneti gösteren bildirimi kapatmakla çözdüm..2142 IPTAL deyip kapatın sms gitmeme problemi böyle çözdüm..isterseniz deneyin umarım birilerine lazım olur
0 Likes
AsilTurk
Active Level 10
Galaxy S
operatör sorunuda olabilir.
0 Likes
Limoncelloo
Active Level 9
Galaxy S

Benim 4.5 g ve hattımda  türkcell bir kere bile sms  gönderiminde  sorun yasamadim  bence sorun hattınla  alakalı.  Ayarlar- uygulamalar- sagustte üç noktaya bas sistem uygulamalarını göster de sonra  mesajlar uygulamasını bul depolama veriyi sil yap bütün mesajlar silinebilir  sen bunu dene birde olmazsa operatörünle  görüş 

0 Likes
Solution
user0000011111
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Toprak,

Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Durumun, uzaktan erişim ile kontrol edilmesi gerekiyor. Uzaktan erişim işlemi için aşağıdaki link üzerinde bulunan yönergeleri takip edebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes