cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

internet sorunu

(Topic created on: 01-09-2022 11:51 AM)
1141 Views
Volkansahin
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba s21 ultra kullanıyorum güncellemeden sonra bazen internete girmez oluyor mobil veriye geçmene rağmen internete girmiyor sorun ancak yeniden baslatınca düzeliyor sebebini bilen varmı

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Volkansahin,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Yaşadığınız durum devam ederse; incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
2 Comments
ahmet_turğut
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba
Konu ile ilgili olarak cihazınızı sıfırlamanız öneriyorum yazılımsal hata olabilir uygulamalar ekranına gelin ayarlar uygulamasını bulunur tıklayıp girin genel yönetim yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden sıfırla yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden fabrika ayarlarına sıfırla Bu yazı seçeneğine tıklayın oradaki sayfadaki gerekli adımları uygulayarak sıfırlama işlemini başladın ve onaylayın
Cihazınızı sıfırlamanız a rağmen eğer sorun halen devam ederse incelenmesi için hata raporu gönderin uygulamalar ekranına Gelin Samsung menbırs
Uygulamasını bulun tıklayıp girin 6'da yer alan yardım Alın Yazısı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden hata raporları yazı seçeneğine tıklayın çıkan sayfa içerisinden cihazınıza uygun hata seçeneğini bulunuz ve tıklayın uygun hata seçeneğini bulamazsınız Diğer hata seçeneğine tıklayın cihazınız için uygun hata seçeneğini bulup tıkladıktan sonra çıkan sayfa içerisine bütün soru ve sorunlarınızı yazın önemli ayrıntılar ekleyin kişisel Bilgilerinizi girmeyin
Sistem kayıt verileri gönder Bu yazı seçeneğini mutlaka açık halde bırakın sorununuzun sıklığını seçin ve hata raporunu gönderin arka planda kayıt oluşturulurken
Samsung menbırs
Uygulamasını kapatmayın ve uygulamadan çıkmayın rapor tamamen gönderilene kadar mutlaka uygulama içerisinde birkaç dakika bekleyin raporunuz tamamen gönderildiği zaman sizlere şöyle bir bildirim gelecektir

Bildirim
Hata raporları gönderildi bu hatayı bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz

Yetkililer cihazınızı engelledikten sonra sizlere mümkün olan en kısa zaman içerisinde konu ile ilgili Samsung menbırs
Uygulaması üzerinden bir geri dönüş sağlayacaklardır
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Volkansahin,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Yaşadığınız durum devam ederse; incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD

0 Likes