cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

samsung galaxy s22 ultra one ui 7 güncellemesi

(Topic created on: 06-15-2025 05:45 PM)
202 Views
CABALAR
Active Level 3
Options
Galaxy S

en üst sekment telefonu alırken çok para ödüyoruz 1 yada 2 yıl sonra güncelleme sonra telefonu bataryasını öldürüyor one ui 7 güncellemesi sonrası günde 3 defa şarza takıyorum ve çok ısınıyor ve çift sım kart kullanıyorum internet sorunu yaşıyorum internet kopuyor yazık böyle telefona  one ui 7 yazılımı yaptı telefonu her şarja takınca kulaklarını çınlatıyum 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
S22de one ui 7 ile İnternet sıkıntısı var komple one ui 8de düzelecek diye umuyorum,cihazın ısınması normal batarya kalitesinden fln, şarj ses sıkıntısının sizin telefonla alakası vardır ve bataryanın hızlı bitmesini önlemek için wipe cache ve hard reset atın,WiFi için bilmiyom ve şarj sıkıntı dediğim gibi sizin telefonla alakalı galiba

View solution in context

0 Likes
11 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Güncelleme yaptıktan sonra Telefonu/tableti sıfırlamadıysanız fabrika ayarlarına sıfırlayın veya hard reset atın. Büyük güncellemelerden sonra telefonlarda eski kalıntıların silinmesi için fabrika ayarlarına sıfırlanma veya hard reset tavsiye edilir. (Bilgisayarınız varsa Wipe cache partition yapmayı deneyebilirsiniz. Verileriniz silinmez ama Hard reset veya fabrika ayarlarına sıfırlamak kadar etkili olmayacaktır yinede denemeye değer.)
0 Likes
Turkuaz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba MuhammedA24,

Samsung tarafından onaylı olmayan resetleme işlemleri, ürüne zarar verebilir. Bu tür yetkisiz işlemler, cihazınızı garanti kapsamı dışında bırakabilir. Bilgilerinizi yedekledikten sonra Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz.

Yedeklemelerin görselli anlatımlarına link üzerinden ulaşabilirsiniz; https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hard reset cihaza zarar vermiyor "Moderatör" kardeşim.
winner1337XD
Active Level 3
Galaxy S
😂 bunlar komik baya
winner1337XD
Active Level 3
Galaxy S
Babamın iPhone 11i bile günde 1 kere takıyor 1 gün yetiyor
0 Likes
CABALAR
Active Level 3
Galaxy S
bazen düşünüyorum ıphone mi geçsem
winner1337XD
Active Level 3
Galaxy S
Hocam alacaksanız yüksek model alın. 11in son güncellemesi geliyor 14 13 alın bence
0 Likes
CABALAR
Active Level 3
Galaxy S
Bir de diyor şimdi burada küfür etmeyin gına geldi telefonu sürekli şarja takmaktan dışarıda dışarıda sürekli piriz arıyorum ve İnternet sorunu çekiyorum
0 Likes
CABALAR
Active Level 3
Galaxy S
Bir de telefon çok ısınıyor cebimde patlıycak