Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S25 serisinden sonra S24'e sonunda One UI 7 geldi herkese hayırlı olsun View Post
Duymada zorluk yaşayanlar için olan bir özellik. Eğer güzel çalışırsa mantıklı. View Post
Güç+ ses açma veya ses kısma vs. Her şekli denedim internette yazan ama bir türlü recovery moda giremedi telefon cache partition yapacağım... View Post
Merhabalar. Arkadaşlar S24 ultra kullanıyorum. Mesela arama yapmak için numaraları girdiğinizde arasında boşluk bırakmıyor. Yani olması gerekeni bu... View Post
Beyler S24 Fe pubg Wild rift oynarken cayır cayır yanıyor rahatsız edicek derecede sorunu nedir eskiden böyle yapmıyordu View Post
Sizce yeni profil resmim nasıl kendi tasarımım olup ilk denememdi, Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim ❤️🙏🏻 View Post
bugün telefon 2-3 kez uyarı verdi "sistem arayüzü yanıt vermiyor" diye sebebi nedir? View Post
OneUI 7 ye geçtim ve azcık kafa karıştırıcı, 256 GB hafıza var, geçmek iyi fikir miydi? View Post
:) View Post
Hard Reset sonrası başta harikaydı, yine 5 saat ekran süresine döndük. APKPure, Roblox tarzı tüm Apk'ları sildim, onlarda virüs olmadığına eminim... View Post
User | Likes Count |
---|---|
919 | |
650 | |
527 | |
521 | |
504 |
User | Count |
---|---|
57 | |
53 | |
28 | |