Bu uygulama niye yok la shopa baktim yok, cihazin en derinlerine baktim yok cihazda s25+ one ui 8 var niye yok bu uygulama s20 fe den gectim ve... View Post
Bu uygulama niye yok la shopa baktim yok, cihazin en derinlerine baktim yok cihazda s25+ one ui 8 var niye yok bu uygulama s20 fe den gectim ve... View Post
Telefonumu şarja taktığımda bir taraf normal çıkarıp ters çevirince de diğer tarafı hızlı şarj oluyor, fakat hızlı şarj devamlı kesintiye uğruyor ve... View Post
S wallet uygulamasını vs kurdum yaptım, nfc ile ödeme yapmak istediğim zaman uygulamayı açmama gerek varmı, nfc yi açıp direkt okutabiliyor muyum? View Post
Bilinmeyen kaynaklar açık herşey açık. Interbetten indiriyorum livebridge uygulamasını ama uygulama yüklenemedi diyor ne yapmam lazım? View Post
Şarjı otomatik %80'e kadar dolduruyorum. Yetiyor fakat %20 kaldığında tekrar şarja mı takmalıyım? Yoksa %5 falan kalana kadar devam mı etmeliyim? View Post
Samsung'un resmi duyurusu ve bölgesel sunucu verilerine göre dağıtım planı şu şekilde netleşti: Bölge Başlangıç Tarihi Durum Güney... View Post
Kamera ve sohbet kısmı açılmıyor nasil düzeltebilirim? View Post
Samsung s26 serisi ile sadece privacy display özelliği getirdi batarya yerinde sayıyor kamera sensörleri 5 senedir aynı yazılımı geliştirerek... View Post
Samsung Tab S10 FE kullanıyorum. Yaklaşık 3 aydır güncelleme gelmiyor. View Post
Beyler daha bir pil sağlığını kodlayamıyorlar döngüm 470 pil sağlığım %100 dünyanın neresine giderseniz gidin imkansız bu değer bu firma kaliteden... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 526 | |
| 414 | |
| 344 | |
| 340 | |
| 315 |