cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

iPhone 13'ten S23 Ultra'ya Geçmek ?

(Topic created on: 08-25-2024 01:09 PM)
162 Views
Rumeysss
Active Level 4
Options
Galaxy S

İyi forumlar, başlıktada belirttiğim gibi S23 Ultraya geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı olur mu ? Kullanan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. 

12 Comments
Galaxy S
Mantıklı Olur Bence Iphone 13 60hz S23U 120Hz
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 6
Galaxy S
iPhone ye göre daha çok çeşitliliği var pil ömrü iyi işlemcisi iyi yani bu biraz kişiye göre değişir geçip geçmemek. İyi bir deneyim olacağını düşünüyorum senin için tavsiye ederim. Elbette beğenmediğin yanları da çıkabilir :). 60hz-120hz falan bunlara bakarak telefon almam ben mesela 120hz destekliyor fakat ben yinede 60 hz kullanıyorum gibi gibi
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle şiddetle öneririm. Yoğun kullanımda bile 10 saat üzeri alabilirsiniz cihaza çok fazla yüklenmezseniz. Snapdragon 8 gen 2 kullanıyor. Kesinlikle hayatınızda yaptığınız en mantıklı seçim olabilir. (23U kullanmıyorum Memberstaki kullanıcıların yorumlarına bakarak ve izlediğim videolara kıyasla söylüyorum bunları)
Rumeysss
Active Level 4
Galaxy S
Şahsen iPhone 13'ü hiç beğenemedim ve sürekli kasma hissiyatı veriyor. Telefon ile birlikte Apple Watch 9 45mm saatide satıp S23U almak mantıklı diyorsunuz. Yada S24U ile eski cihazımı takas da edebilirim.
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Bence öyle yapın. En azından iphonedan kurtulursunuz. Yazın hiç olmadığı kadar gereksiz çok fazla ısınıyor şarjı da çabuk bitiyor. Şahsen ben sevmiyorum (eleştiriyorum kötülemiyorum her markada bu sorunlar var şahsen)
Rumeysss
Active Level 4
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim. Peki son olarak sizce ekstradan 20K verip S24U almak mantıklı olur mu yoksa sadece 5K verip S23U mı tercih edilmeli ?
0 Likes
flora_
Expert Level 5
Galaxy S
Bence hem watchınızı hemde ip 15i satıp hem s23u + galaxy watch alın daha iyi olur. Extradab 5k verip s23u alın + apple watchınızı satıp galaxy watch alın.
Onur7934
Active Level 6
Galaxy S
iphone kullanmadım ama s21fe den s23 ultraya geçtim .Çok memnunum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kesinlikle geçmelisin
0 Likes